YouTube Music konačno omogućava filtriranje lajkovanih snimaka

Prinudni prelazak sa Google Play Music na YouTube Music doneo je različite novine, ali i neke probleme sa korisnike. Jedna od dosadnih opcija bila je nasumično spajanje muzičkih snimaka sa YouTube-a. Što se tiče YouTube Music-a, svi snimci koje ste lajkovali nekada u prošlosti, pojavljivali su se u playlistama, i to kao duplikati u predlozima. Ovo je vremenom počelo da iritira veliki broj korisnika, a kompanija YouTube je konačno uslišila želje da se ovaj problem reši.

youtube music omogućava filtriranje snimaka

Nema više duplikata pesama uz pomoć novog filtera

Uz pomoć novog filtera, omogućeno je svim korisnicima da slušaju odvojeno predložene snimke, a da se na listi ne pojavljuje nešto što su već slušali ili lajkovali. Ovaj filter će rešiti problem duplikata, posle dugo vremena. Što se tiče Androida, oni su objavili da je skoro postavljeno dugme koje onemogućuje gledanje bilo kog od snimaka koji ste lajkovali dok koristite websajt ili aplikaciju YouTube Music. Međutim, kako primećuju, javlja se problem sa suprotnom relacijom, tako da se vaše lajkovanje iz aplikacija Music pojavljuje na listi snimaka.

Pročitajte i:  YouTube Music stiže na Wear OS

YouTube je tokom poslednjih godinu dana marljivo radio da ispravi sve greške na muzičkom servisu, čak iako ova najnovija promena dolazi sa zakašnjenjem. Korisnici još uvek nisu u potpunosti zadovoljni kvalitetom zvuka na YouTube Music aplikaciji, kada se uporedi sa Google Play Music-om, ali je i ovaj korak definitivni pomak da se korisnici zadrže na mreži.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

Tagovi: