BIZIT Seminar

YouTube olakšava gledanje između telefona i računara

YouTube ima novu funkciju koja korisnicima omogućava brzo prebacivanje sa pametnog telefona na računar tokom gledanja video zapisa. Ukoliko gledate nešto u aplikaciji YouTube na Android-u ili iOS-u i izađete pre nego što se završi, u donjem uglu će se otvoriti mini-plejer sa istim video zapisom kada pokrenete YouTube na web-u.

YouTube olakšava gledanje između telefona i računara

Nova funkcija i dalje nije dostupna svim korisnicima

Umesto da prikazuje naziv kanala kako to obično čini, ispod naslova se prikazuje „Nastavi sa gledanjem“. Klikom na dugme za reprodukciju započeće prikazivanje videa u mini-plejeru, a možete ga i proširiti kako biste otvorili ceo video zapis u većem formatu. Ova funkcija vam omogućava da brže dođete do video zapisa koji ste već gledali.

U suprotnom, osim ako niste označili opciju “pogledaj kasnije”, morali biste da proverite odeljak istorije i odatle povučete video zapis. Čini se da je ova funkcija dostupna korisnicima, ali se mnogi od njih žale da je nemaju iako su u YouTube-ovom Android beta programu za testiranje. Novoj funkciji može biti potrebno određeno vreme da se pojavi kao opcija kod većine korisnika ove platforme.

Pročitajte i:  Gejming Youtube je u previranju zahvaljujući novim pravilima o nasilju i vulgarnosti

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: