TrendMicro

YouTube snima film “Life in a day”

200625-youtube-life-in-a-day_350 Najnoviji projekat Internet sajta za deljenje video sadržaja je snimanje jednog neobičnog filma. Ako ste, kojim slučajem, 24.07. ove godine imali kameru pri sebe i, isto tako slučajno, snimili neki zanimljiv detalj iz svog ili života neke drage osobe, još uvek imate šansu da postanete deo ovog projekta.

“Life in a day” je istorijski, globali projekat čiji je cilj da kreira film o životu velikog broja ljudi širom sveta, u samo jednom danu. Među pristiglim snimcima, kreatori projekta će odabrati najbolje i uključiti ih u ovaj nesvakidašnji dokumentarac. Posao producenta obaviće Ridley Scott, a u stolici režisera sedeće Kavin Macdonald. Premijera filma biće održana na Sundance filmskom festivalu, u januaru 2011, a film će biti dostupan i na YouTube-u.

Dakle, ako u arhivi čuvate neki snimak od subote, imate vremena do 31.07.2010. da ga pošaljete i nadate se da će postati deo filma. A ako se to i dogodi, možete očekivati i da ćete biti navedeni kao jedan od saradnika na projektu. Oni najsrećniji (njih 20) biće počašćeni i prisustvom na Sundance festivalu.

Pročitajte i:  YouTube Music – godišnji pregledi

Link za više informacija: http://www.youtube.com/lifeinaday

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,