Top50 Glas publike

YouTube testira funkciju za ponudu sadržaja zasnovanog na ponašanju slušanja

Tehnološki gigant, platforma za striming muziku u vlasništvu Google, YouTube Music počela je da testira novu funkciju, dinamički red, koji će pomoći u dobijanju ažuriranja reda čekanja i radija na osnovu ponašanja korisnika pri slušanju.

PCPress.rs Image

Prema prvim izveštajima, YouTube Music će promeniti red za reprodukciju ako korisnici pređu na novu numeru dok su još na polovini trenutne pesme. Nejasno je da li je ova funkcija podrazumevano omogućena. Ova ažuiranja uživo su alternativa korisniku koji postane nezadovoljan trenutnim radiom i izabere potpuno drugačiju pesmu da bi stvorio još jedan red.

Ostaje da se vidi koliko je ovo dobro u praksi. Tehnološki gigant testira i filtere u redosledu Up Next. A tokom prošlog meseca YouTuBe Music ima novu funkciju koja korisnicima omogućava da lakše upravljaju pesmama u grupi, posebno kada ih dodaju na određene plejliste. Veb interfejs muzičkog strimera sada nudi opciju izbora više pesama u prikazama liste. Nova funkcionalnost olakšava odabir više stavki koje korisnici žele da uključe u listu za reprodukciju.

Pročitajte i:  YouTube i YouTube Music čine kastovanje na Android 13 još lakšim

Izvor: Latesnews.fesherslive.com

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,