BIZIT 2022

YouTube testira “pinch to zoom” opciju za premium korisnike

YouTube je uveo eksperimentalnu funkciju pod nazivom pinch to zoom isključivo za Premium korisnike. Nova opcija omogućava vam da zumirate video plejer, a zatim da se pomerate okolo da biste pogledali različite delove ekrana, u portretnom ili pejzažnom prikazu preko celog ekrana.

YouTube testira “pinch to zoom” opciju za premium korisnike

Pinch opcija dostupna od 1. septembra na Android uređajima

Ako ste Premium korisnik, možete da isprobate opciju tako što ćete dodirnuti sliku profila i pritisnuti „Your Premium benefits“, otvoriti odeljak „Try new features“ i omogućiti funkciju zumiranja. Možda će biti potrebno neko vreme da se ova funkcija aktivira, ali kada bude aktivna, možete da zumirate do 8 puta.

U prošlosti je YouTube testirao zanimljive funkcije kao što je slika u slici sa nasumičnim korisnicima i testerima beta aplikacija. Međutim, 2020. je pokrenuo eksperimentalne funkcije za Premium korisnike, omogućavajući im da isprobaju nove opcije pre bilo koga drugog. Nekoliko eksperimentalnih funkcija stiglo je do Premium aplikacije, uključujući lakše upravljanje plejlistom i glasovnu pretragu zasnovanu na pretraživaču. Nova funkcija će biti dostupna do 1. septembra i za sada je podržana samo na Android uređajima.

Pročitajte i:  Kad vas teraju da gledate ono što ne volite

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.