Yunet International – nova hosting platforma

Kompanija Yunet International izlazi na tržište sa najnovijom hosting platformom.

yuhostingKorisnicima je na raspolaganju visoko dostupna (high availability) virtuelizaciona platforma, koja obezbeđuje nivo ekonomičnosti i optimizacije resursa u odnosu na stvarne potrebe korisnika, uz poštovanje svih sigurnosnih standarda. Platforma je bazirana na DELL serverima poslednje generacije.

Pored virtuelnih privatnih servera VPS, u paleti hosting usluga se nalaze: shared hosting na cPanel platformi,  registracija nacionalnih i internacionalnih domena, iznajmljivanje namenskih servera, colocation usluge (hostovanje servera korisnika u data centru), kao i kreiranje namenskih rešenja za korisnike sa specifičnim potrebama (CustomVPS).

“Zadovoljan sam što korisnicima možemo da ponudimo kvalitetne hosting usluge, čime smo kompletirali naš portfolio – kao jednog od najvećih internet servis i internet solutions provajdera u Srbiji. Siguran sam da će korisnici prepoznati sve ono što već 20 godina unazad dobijaju od nas: kvalitet usluga, pouzdanost tehnologija, iskustvo, znanje i posvećenost klijentu”,  rekao je Aleksandar Milosavljević, iz YUneta.

Za više informacija o ponudi i opštim uslovima pružanja usluga, posetite sajt www.yunethosting.com.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Novogodišnje (Super)hosting želje
SBB

Tagovi: , ,