BIZIT 2022

Za nagradu Aurea 2015 se bori osam projekata

U uži izbor za nagradu Aurea 2015, koju dodeljuje poslovni portal eKapija ušlo je 8 projekata, koji su se najbolje rangirali po tri kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

aurea 2015 finalni dizajn2

Ko će od ovogodišnjih finalista poneti prestižno priznanje biće poznato 25. marta, a u izboru laureata mogu učestvovati i čitaoci portala eKapija, glasanjem na aurea.rs.

Finalisti nagrade Aurea 2015 su: “Naftachem” – Postrojenje za aditiviranje goriva, “Truck Track” – Softver za upravljanje radom transportnih firmi, Uređaj za uništavanje ambrozije, “Feplo” – Fabrika vodootpornih EKO građevinskih ploča, “Tigar Tyres” – Fabrika guma “Big Tigar”, Ženski centar Užice – Reciklažni centar tekstila, “Meter&Control” – IDIS interoperabilna brojila električne energije i “StartLabs” – Tehnološki akcelerator za razvoj IT preduzetništva.

Glasanje na zvaničnoj stranici nagrade trajaće do 18. marta, a konačnu odluku o dobitniku priznanja “Aurea 2015” doneće stručni i nepristrasni žiri. Ovogodišnji članovi žirija su: direktorka Centra za usluge i posredovanje u Privrednoj komori Srbije Nataša Kecman, dr Dejan Erić iz Instituta ekonomskih nauka, direktor SGS Beograd Marinko Ukropina, profesor Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Vojin Šenk, Dušan Tomić, partner u KPMG i Vladimir Medan, profesor Beogradske bankarske akademije.

Osim glavne nagrade, eKapija će dodeliti i dva specijalna priznanja: za inovativnost i društvenu korisnost.

Zdravko Lončar, direktor “eKapije”, rekao je da interesovanje za nagradu “Aurea” raste iz godine u godinu i da je u ovogodišnjoj konkurenciji bilo tridesetak inovativnih projekata.

– Pozivam sve da se uključe u glasanje za ovo priznanje “eKapije”, da se upoznaju sa osam dobrih ideja i inspirativnih projekata u našoj zemlji, koji pokazuju da su ulaganja u inovativne investicije uvek aktuelna, bez obzira na ekonomsku klimu u zemlji i regionu.

Partner “eKapije” na projektu “Aurea 2015” je osiguravajuća kuća “Coface”.

– Izuzetno nam je drago da imamo ovakve projekte koji su ušli u finale izbora za nagradu “Aurea”. “Coface” aktivno učestvuje u direktnoj promociji srpske privrede, i podrškom ovoj nagradi želimo da stimulišemo razvoj poslovnog ambijenta u Srbiji i istaknemo da su inovativnost i kvalitet suštinski bitni za poslovanje, ne samo na domaćem tržištu već i u orjentaciji plasmana robe i usluga ka inostranstvu – rekao je Đorđe Živanović, direktor „Coface Srbija“.

Nagradu Aurea portal eKapija dodeljuje sedmu godinu za redom.

Za više informacija o nagradi pogledajte aurea.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,