Top50 Glas publike

Za najbolju organizaciju posla tu je Samsung Tab S8

Rad izvan tradicionalnog poslovnog prostora i potreba da kada smo kod kuće jasno razdvojimo slobodno vreme od radnih sati proteklih godina postali su ključni preduslovi dobre organizacije. Samsung je najnovijom serijom uređaja Galaxy Tab S8 serije učinio da naša produktivnost sa bilo kog mesta na planeti bude vrhunska.

PCPress.rs Image

Poslovnim ljudima stalo je da budu opremljeni najboljim alatima koji će im osigurati povezanost i produktivnost. Zbog toga su unapređenja u oblasti IT opreme potrebnija nego ikad. Međutim, dok se trudite da održite korak sa novim trendovima i kada ste van kancelarije, pojavljuju se dileme koji uređaj može ispuniti sva očekivanja, a da pritom budete zaštićeni od cyber napada i ugrožavanja privatnosti.

Remek-delo tehnologije

Galaxy Tab S8 serija predstavlja remek-delo vodeće linije tableta kompanije Samsung. Ovi uređaji prate najnovije inovacije kad je reč o veličini ekrana, kao i softveru i uslugama koje korisnicima pružaju iskustva poput PC računara. Ultra izdanje sa ekranom od 14,6 inča i brzinom osvežavanja od 120 Hz vam omogućava da ostanete fokusirani i smanjite napor za oči.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Watch bi mogao doći sa mikroLED ekranom 2024. godine

PCPress.rs Image

Posebnu ulogu ima Samsung DeX usluga koju Samsung svake godine dodatno razvija. Zahvaljujući ovom načinu rada nalik na PC korisnici mogu tradicionalno Android okruženje pretvoriti u DeX i komunicirati i sarađivati sa kolegama u okruženju koje im je već poznato. Uz mogućnost portretnog režima aplikacije su optimizovanije, a multitasking je zagarantovan, jer se možete prebacivati između aplikacija kao što biste to učinili na desktopu pa tako možete istovremeno pretraživati, razgovarati i pisati mejlove.

Obavljanje poslova na tabletu ceo dan bez smetnji omogućava baterija od 8000mAh – najveća na Galaxy uređajima ikada. A kada se isprazni, inovativno super brzo punjenje priskače u pomoć, tako da možete nastaviti sa radom.

PCPress.rs Image

Za sigurnost svih poslovnih aplikacija i informacija brine se Samsung Knox, a za lakše vođenje beleški, skiciranje i crtanje tu je S Pen – ekstremno precizna olovka niske latencije koja dolazi uz Ultra model.

Korisna adresa: samsung.com/rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,