Za veseo početak radnog dana

Na putu od 10.000 milja, Met Brej, energični mladić je upoznao razne ljude i zamolio ih za jednostavnu stvar – da nauče nekoliko koraka i zaigraju sa njim. Nakon 100 različitih priča, više od 100 stranaca, mnogo sklopljenih prijateljstava – novi viralni video nateraće osmeh na vaše lice bez obzira kako vam je počeo dan.

Sve je krenulo sa prvim videom (maj, 2014. 7,5 miliona pregleda) nazvanim 100 dana plesa (100 Days of Dance) u kojem u dva i po minuta Met igra istu koreografiju u svojoj sobi uz Jamiraquai – Canned Heat  (a šta drugo?). Drugi video ovog serijala je ugledao godinu dana kasnije (jun, 2015. 3,1 milion pregleda) u kojem Met igra novu koreografiju na 100 različitih mesta. Ovoga puta za muziku je odabran kralj moderne muzike – Parov Stelar i remix numere The Sun (ft. Graham Candy), a video se zove 100 Places to Dance.

Novi video je možda i najzanimljiviji, jer pored Meta uključuje i druge ljude, što umnogome obogaćuje sadržaj i čini ga zanimljivijim. Koreografija je odlična, a za muziku se pobrinuo JR JR sa numerom Gone. Metov kanal se zove ProjectOneLife, a pored ovih ima još zanimljivih videa, uključujući i veliku listu stvari koje treba da uradi, takozvani Bucket list. Uživajte!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,