BIZIT 2022

Zabava i razmena sadržaja sa Samsung Omnia M

PCPress.rs ImageElegantan i kompaktan Windows telefon poseduje Super AMOLED displej od 4’’, Samsungove servise za razmenu sadržaja i mnoštvo multimedijalne zabave.

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, najavila je lansiranje Samsung Omnia M (model: GT-I8350), smart telefona sa platformom Windows  Phone, idealnog za zaljubljenike u društvene mreže i zabavne sadržaje. Omnia M će se naći u prodaji prvo u Evropi, potom će se pojaviti i na ostalim tržištima.

Sa vrhunskim multimedijalnim mogućnostima i širokom paletom opcija za društveno povezivanje, Omnia M predstavlja telefon za neprestanu zabavu, razmenu sadržaja i održavanje kontakta sa prijateljima na način koji vam najviše odgovara. Krasi ga neverovatan dizajn, procesor od 1GHz, kao i živopisan i veliki Super AMOLED displej od 4 inča. PCPress.rs Image

„Mobilni korisnici sve više koriste svoje telefone da podele veliki deo svog života sa drugima. Oni traže telefone koji predstavljaju kombinaciju njihovog individualnog stila i sposobnosti da stvore i razmene sve vrste sadržaja preko rastućih društvenih mreža. Omnia M ispunjava sve te zahteve, sa odličnim performansama i društvenim opcijama koje nude platforma Windows Phone i Samsungovi servisi“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Elegantni Omnia M dopunjava vaš stil minimalističkim kompaktnim dizajnom. Poseduje ergonomski oblikovano kućište koje omogućava da uređaj leži udobno u vašoj ruci. Prostrani Super AMOLED displej od 4.0’’ sa smanjenom refleksijom nudi neverovatan doživljaj gledanja i dopušta vam da pregledate poruke, multimedijalne sadržaje i veb sadržaj u neverovatnim bojama, čak i na dnevnom svetlu. Istovremeno, ovaj model pravi značajne uštede u trajanju baterije.

Pročitajte i:  Samsung bi mogao da odustane od Exynos čipova u svojim telefonima

Sa telefonom Omnia M ćete lakše ići u korak sa svojim društvenim životom i ceo doživljaj će biti zabavniji i interaktivniji nego ikada. Korisnici mogu da preuzmu Family Story, Samsungovu porodičnu mrežu pod jednim oblakom, kako bi sa svojom porodicom razmenjivali poruke, video snimke i fotografije na virtuelnoj oglasnoj tabli zajedno sa drugim Samsungovim uređajima. Samsungov ChatON servis za komunikaciju povezuje vas i druge korisnike sa bilo koje drug telefonske platforme u jednu jedinstvenu zajednicu, što će vam omogućiti da u roku od samo nekoliko sekundi spontano grupno četujete i razmenjujete tekstualne poruke, animacije ili slike.

Omnia M želi da pristupate multimedijalnim zabavnim sadržajima, kao i da ih puštate i razmenjujete. Sa opcijom Samsung AllShare možete da puštate filmove, igrice ili bilo kakav drugi multimedijalni sadržaj direktno sa svog Omnia M uređaja na TV-u tako da i vaša porodica i prijatelji mogu da učestvuju u zabavi. Ljubiteljima muzike Music Hub nudi funkciju Smart DJ koja automatski pravi plej-liste koje će odgovarati vašem raspoloženju. Za više kreativnosti, Photo Studio vam pruža mogućnost korigovanja svojih fotografija koje posle možete jednostavno da podelite sa drugima. Windows Live SkyDrive nudi 25GB besplatnog prostora za skladištenje podataka kojem možete pristupiti u svakom trenutku. Tu možete čuvati i objavljivati fotografije, video snimke, Office dokumente i OneNote zabeleške.PCPress.rs Image

Pročitajte i:  Nova generacija revolucionarnih Samsung preklopnih telefona zvanično predstavljena u Srbiji

Priključak People Hub u okviru platforme Windows Phone nudi bolje društveno povezivanje jer objedinjuje sve vaše poruke i kontakte u okviru jednog portala koji se trenutno sinhronizuje sa mrežama Windows Live, Facebook, Twitter i LinkedIn. To će vam omogućiti da uvek budete u toku. Omnia M takođe poseduje Samsungovu funkciju integrisanog video poziva, jer dopušta instant video četovanje koristeći prednju kameru telefona i superioran audio kvalitet. Ostvarivanje kontakta nikad nije bilo lakše ni zabavnije.

Omnia M takođe nudi kvalitet, doslednost i zajedništvo ugrađenog Xbox iskustva. Pristupite svojim gejmerskim informacijama na Xbox LIVE, uključujući igrice koje ste nedavno igrali, Xbox LIVE liste pobednika, svom avataru, rezultatima i trofejima – sve sa svog telefona.

Za multimedijalne sadržaje i više informacija posetite www.samsungmobilepress.com.

Samsung Omnia M – specifikacije proizvoda:

Mreža

HSDPA 7.2 Mbps

Displej

4.0” Super AMOLED

OS

Windows Phone 7.5

Kamera

Glavna (pozadi) : 5 megapiksela, kamera sa auto fokusom, blicom + VGA

(moguć video poziv)

Video

Video : MPEG4, H.263, H.264, WMV

Snimanje / plejbek : VGA @30fps/WVGA@30fps

Audio

Formati: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA

3.5mm slušalice, Stereo FM Radio sa RDS

Dodatne funkcije

 

Family Story porodična oblak-mreža (može se preuzeti)

Samsung ChatON mobilni servis za komunikaciju

People Hub

– Integrisano slanje poruka (Email, SNS)

– Sinhronizovanje kontakta

Music i Video Hub

– Smart DJ – automatsko generisanje plejlisti (raspoloživost ovih servisa može da varira u zavisnosti od zemlje)

Video poziv

– 3G video video poziv sa prednjom kamerom

Photo studio

All Share

– pregledanje multimedijalnih sadržaja sa telefona ili dekstopa na TV-u

Windows Live SkyDrive

– 25GB besplatnog onlajn prostora za skladištenje

Xbox Live

Konektivnost

Mikro USB 2.0

BT 2.1, A-GPS, WiFi 802.11 b/g/n

Senzor

Akcelerometar, Digitalni kompas, Proximity

Memorija

4GB korisničke memorije + 384MB(RAM)

Dimenzije

121.6 x 64.1 x 10.5mm, 119 g

Baterija

Standardna baterija, Li-ion 1,500 mAh

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold 4 - Sve bolji i bolji!


* Svaka funkcija, osobine, specifikacije i drugi podaci o proizvodu koji se nalaze u ovom dokumentu, uključujući i dizajn, cenu, komponente, preformanse, dostupnost i mogućnosti podležu promenama bez prethodnog obaveštenja ili obaveze.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,