Zaraznim protiv virusnog, Vojislav Žanetić | BIZIT2020

“Ako se zarazimo mi smo neka vrsta retvita virusa – zaraženi smo šerovanjem”, izjavio je Voja Žanetić, Kreativni direktor i suvlasnik marketing agencije B.C.A. MOSAICna nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Voja Žanetić, dobro poznato lice s malih ekrana, obratio se sa bine Kluba poslanika malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima. Govorio je o situaciji s pandemijom u Srbiji, kako je prevazići kada je reč o poslovnim izazovima, s fokusom na pokretljivost, promenljivost i kontakte, putem kreiranja zajednice, komunikacije i konceptualnih prostora. “Epidemija je zapravo društvena bolest. Glavni protivnik je strah, a dodatni protivnik je onaj koji voli da zaradi na strahu. Zato moramo da naučimo da se brzo menjamo. Cilj je stvoriti zajednicu koja ima svoju kulturu uz pomoć kreativnosti, jer je kreativnost nafta 21. veka“, rekao je Žanetić. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: