Top50 Glas publike

Zarezi na ekranu se reklamiraju kao velika nova opcija

Bez obzira na to kako se neki pojedinac oseća u odnosu na zarez na ekranu pametnih telefona, skoro svaki veliki proizvođač je odlučio da je ovaj u trendu, te je usek postao centralni deo mnogih novih reklama za uređaje takvih proizvođača.

PCPress.rs Image

Tako je Oppo počeo sa najavama za F7 model, te se većina reklama fokusira upravo na zarez na ekranu. To ne iznenađuje ako se ima u vidu da su tokom ovogodišnjeg MWC kongresa svi iPhone X klonovi igrali na kartu useka na displeju, te postavili temelj za novi način prepoznavanja onih telefona koji se smatraju modernim uređajima.

Oppo je preduzeo sledeći korak kada je ova tema u pitanju, te umesto da se fokusira na nove funkcije svog modela, izabrao je da u prvi plan stavi promenu u dizajnu, čija je osnovna funkcija da podseća na Apple premijum modele. Tako su u senci ostali oni podaci koji bi korisnicima trebalo da predstave opcije poput 6,2-inčnog displeja sa rezolucijom od 2280 x 1080, te odnosom ekrana 19:9. Oppo za ovu godinu sprema i model R15, koji takođe ima statusnu oznaku u obliku zareza na ekranu.

Pročitajte i:  Huawei pod pritiskom američkih sankcija traži nove izvore prihoda

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,