Zarobljeni Bitkoin: Sredstva koja stoje u mestu

Oko 11 miliona Bitcoin novčića nije se pomaklo tokom 2019. godine, što ukazuje na to da vlasnici možda očekuju skok vrednosti, te da nisu spremni da još uvek prodaju svoje valute.

Prema informacijama koje je nedavno objavio BitInfoCharts milioni digitalnih novčića tokom ove godine nisu bili deo kripto-transakcija, što je znak poverenja koje dugoročni investitori imaju u Bitkoin, a posebno ako se ima u vidu da je vrednost tokom ove godine od tri došla do čak 14 hiljada dolara. Ovi investitori tako očekuju još veću vrednost, te biraju dugoročni plan umesto trenutnog zadovoljenja u obliku instant sticanja dobiti.

Kada vrednost neke kriptovalute počne da pada povećava se broj onih koji pokušavaju da u panici rasprodaju svoje novčiće, tako da su oni koji svoje valute čuvaju donekle i garancija stabilnosti, a u Bitkoin slučaju se broj onih koji valute radije čuvaju nego prodaju povećava nakon svakog ciklusa, što je dobar znak, budući da ova grupa investitora može da utiče i na kontrolu pada vrednosti.

Pročitajte i:  QuadrigaCX: Zarobljene kriptovalute u protivvrednosti od 145 miliona dolara

Izvor: Bein Crypto

Facebook komentari:

25. sat

PC Press Hosting 2020
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.