Zarobljeni Bitkoin: Sredstva koja stoje u mestu

Oko 11 miliona Bitcoin novčića nije se pomaklo tokom 2019. godine, što ukazuje na to da vlasnici možda očekuju skok vrednosti, te da nisu spremni da još uvek prodaju svoje valute.

PCPress.rs Image

Prema informacijama koje je nedavno objavio BitInfoCharts milioni digitalnih novčića tokom ove godine nisu bili deo kripto-transakcija, što je znak poverenja koje dugoročni investitori imaju u Bitkoin, a posebno ako se ima u vidu da je vrednost tokom ove godine od tri došla do čak 14 hiljada dolara. Ovi investitori tako očekuju još veću vrednost, te biraju dugoročni plan umesto trenutnog zadovoljenja u obliku instant sticanja dobiti.

PCPress.rs Image

Kada vrednost neke kriptovalute počne da pada povećava se broj onih koji pokušavaju da u panici rasprodaju svoje novčiće, tako da su oni koji svoje valute čuvaju donekle i garancija stabilnosti, a u Bitkoin slučaju se broj onih koji valute radije čuvaju nego prodaju povećava nakon svakog ciklusa, što je dobar znak, budući da ova grupa investitora može da utiče i na kontrolu pada vrednosti.

Pročitajte i:  Elon Musk Club: Mejl prevara s kriptovalutama

Izvor: Bein Crypto

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,