Zebra

Zaštitite se od neplaniranih troškova

Kada promenite svoj postpaid paket kod operatera može vam se desili da ste, u želji da ne plaćate mnogo potcenili svoje potrebe. Kao posledica, može se desiti da besplatne minute u okviru paketa i internet potrošite još polovinom meseca i onda ste u problemu. Tarifni dodaci su uglavnom skupi i ne rešavaju problem trajno, pa je velika šansa da ćete platiti nekoliko puta više od svoje pretplate. Takođe, dešava se i da ste nekog meseca imali dosta neplaniranih poziva, pa da ste prekoračili okvire svojih paketa… Vip mobile je rešio da ovo predupredi.

Po informacijama koje smo dobili od ovog telekomunikacijonog operatera, ukupan broj žalbi zabeležen u korisničkom servisu tokom prošle godine smanjen je za čak 30 odsto u odnosu na 2015. od čega oko 3% čine baš pitanja na temu iznosa računa zbog potrošnje van paketa. Sa željom da se dodatno smanji procenat ovih situacija i žalbi, Vip mobile svojim korisnicima poklanja jedan dodatni paket minuta, SMS-a i MB identičan mesečnoj tarifi koju koriste i time pokriva eventualno prekoračenje tarife.
Naime, svi novi i postojeći korisnici koji obnavljaju ugovor dobiće još jednu, 25. mesečnu tarifu čiji se sadržaj u nacionalnom saobraćaju automatski troši tokom naredne dve godine u slučaju ako korisnik prekorači saobraćaj iz svoje mesečne tarife. Na primer, korisnik Nova 5 tarife koji u okviru mesečne pretplate već ima 900 minuta, 900 SMS i 1800 MB sada dobija 25. mesečnu pretplatu tačnije dobija dodatnih 900 minuta, 900 SMS i 1800 MB koje može iskoristiti u naredne dve godine. Veoma zanimljiva ponuda kojom Vip nastoji da dodatno unapredi korisničko iskustvo i svojim korisnicima smanji mogućnost da naprave neplanirane troškove. Promocija traje do 30.04.2017. godine.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Vip Printing as a service za jeftiniju i efikasniju štampu
SBB

Tagovi: , , , ,