Zauzmi svoje mesto na Victory portalu i osvoji do 12.000 dinara!

PCPress.rs ImageVictory poker ovog vikenda pripremio je  iznenađenja za sve posetioce Tržnog centra Ušće. Ljubiteljima dobre partije online pokera biće omogućeno da besplatno učestvuju na turniru, a najveštiji će biti u prilici da osvoje i do 12.000 dinara. Dovoljno je samo da se u subotu ili nedelju, od 15,00 do 21,00 sat u „Ušću“, registrujete kod “Victory” devojaka, koje će na licu mesta da vam otvore nalog na kome će vas čekati elektronski tokeni za učešće na turniru.

Državna lutrija Srbije nedavno je započela novi projekat namenjen svima koji vole da se takmiče preko Interneta, nudeći preko stotinu najatraktivnijih i najnovijih igara na sreću. „Victory“ koristi najsavremeniju softversku platformu za priređivanje igara putem Interneta. Ovaj portal ne samo da pruža sjajnu zabavu na internetu i mogućnost zarade, već svojim vernim igračima nudi posebne pogodnosti, bonuse i promocije.

Da biste pristupili Victory poker turniru, neophodno je da sa adrese http://www.victory.rs/ preuzmete aplikaciju uz pomoć koje se registrujete i otvarate nalog.

Victory portal nudi više od stotinu najatraktivnijih i najnovijih online igara na sreću. Victory koristi najsavremeniju softversku platformu za priređivanje igara putem Interneta. Pristup portalu omogućen je samo punoletnim licima, što se utvrđuje na osnovu provere podataka prilikom registrovanja.

Izvor: Victory

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,