N Central domination

Završena implementacija Akord ERP-a u fabrici Energo Zelena

Fabrika Energo Zelena u Inđiji, jedna od najznačajnijih belgijskih investicija na domaćem tržištu, odlučila je za implementaciju domaćeg ERP rešenja u svom poslovanju.

Fabrika Energo zelena
Fabrika Energo zelena

Poslovanje u skladu sa najstrožijim domaćim i EU standardima iz oblasti zaštite životne sredine i bezbednosti, što predstavlja imperativ ove kompanije, nametnulo je potrebu za uvođenjem ERP softverskog rešenja, a procena kompanije Energo Zelena je da, među poslovnim rešenjima koja se nude na domaćem tržištu, Akord ERP softver predstavlja najbolje rešenje za potpuno integrisanje poslovnih procesa, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Proces implementacije Akord ERP-a sproveden je u dve faze,. Osim osnovnih robno-materijalnih i računovodstvenih procesa, obračuna ličnih dohodaka i vođenja osnovnih sredstava, koji su implementirani u roku od svega mesec dana, za kompaniju Energo Zelena razvijen je niz funkcionalnosti specifičnih za njihovo poslovanje.

U roku od četiri meseca razvijeni su i implementirani specifični postupci nabavke sirovine, proizvodni postupak obrade sirovine, prodaje gotovih proizvoda kao goriva za proizvodnju energije, postupak transporta sirovine i gotovih proizvoda, kao i održavanja motornih vozila, mašina i ostale opreme koje se koriste u tehnološkom procesu.

Pročitajte i:  BIZIT 2022: Poslovni softveri i rešenja kao imperativ digitalizacije poslovanja

“Implementacija poslovnih procesa kroz novi informacioni sistem Akord ERP predstavlja značajan korak u internom organizovanju kompanije i reorganizaciji poslovanja sa ciljem njegovog unapređenja. Fleksibilnost programa, jednostavnost korišćenja, lakoća dolaženja do potrebnih podataka, integrisanost kompletnog rešenja, mnogobrojnost i sveobuhvatnost izveštaja, kao i profesionalnost Akord konsultanata, predstavljaju potvrdu da smo napravili dobar izbor”, rekla je Kristina Miličević, direktor finansijsko-računovodstvenog sektora kompanije Energo Zelena u Inđiji.

Autor: Biljana Sredić

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,