Top50 Glas publike

Zebra Systems imenovala Nebojšu Stankića kao novog regionalnog menadžera

Zebra Systems, distributer alata za IT sigurnost i zaštitu podataka sa iskustvom dužim od 25 godina, imenovao je Nebojšu Stankića, na mesto regionalnog menadžera za Jugoistočnu Evropu. Stankić je profesionalac sa značajnim iskustvom na polju IT mrežne sigurnosti i dubokim razumevanjem tržišta Južne i Istočne Evrope, a ove godine Nebojša će biti jedan od predavača na godišnjoj BIZIT konferenciji koja se održava 4. i 5. novembra kako live tako i online.

PCPress.rs Image

Pre dolaska u ZEBRA SYSTEMS, Nebojša Stankić je radio na poziciji Senior Channel Account Executive za teritoriju Jugoistočne Evrope u kompaniji Sophos, gde je bio odgovoran za razvoj mrežnih kanala, upravljanja distributerskom mrežom, odnose sa klijentima i vođenje projekata. Pre toga, on je proveo većinu svoje poslovne karijere na pozicijama u prodaji i menadžmentu kompanija koje su distribuirale brendove kao što su Citrix, Symantec, Palo Alto i mnogi drugi.

Imenovanje je usledilo nakon što je u maju ove godine ZEBRA SYSTEMS postala distributer za GFI Software za Srbiju i Crnu Goru i počela s prodajom kompletnog portfolija kompanije GFI Software koji uključuje brendove GFI, Kerio i Exinda. Dodatno, od septembra, kompanija je proširila svoj portfolio poslovnim i „cloud“ rešenjima kompanija Acronis i SolarWinds MSP, koji su sad dostupni potrošačima i partnerima u Srbiji i Crnoj gori.

„Želja nam je da se fokusiramo na tržišta u jugoistočnoj Evropi i ponudimo odlična IT mrežna i bezbednosna rešenja lokalnim malim i srednjim kompanijama“, rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer za Jugoistočnu Evropu u ZEBRA SYSTEMS. „Proizvodi u našem portfoliju predstavljaju odlična rešenja za lokalne potrošače jer mi nudimo moćne softverske proizvode po razumnim cenama.“

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: