ŽeneKese: Izašao debi album

ZeneKeseNa splavu 20/44 sinoć je održana promocija debi albuma benda ŽeneKese. Bend je izveo efektan nastup u prisustvu uglednih rok novinara i velikog broja fanova i prijatelja. Između ostalih, pesma koja je odmah prepoznata bila je "Bez tebe" za koju se spot  ovih dana vrti na MTV-ju, a možete ga pogledati i na dnu ove vest.

Na kraju pesme "Hajdemo u disko" odsvirali su i melodiju hita Majkla Džeksona "Black and White", što je dodatno doprinelo sjajnoj atmosferi. Pored repertoara sa albuma čulo se i nekoliko novih pesama koje je publika odlično prihvatila, a na čije je uporno insistiranje svirka neplanirano produžena numerama koje bend nije ni imao u planu da svira. Koncert je završen spektakularnim izvodjenjem pesme "Rokenrol u Beogradu" grupe Time, što predstavlja savršen opis sinoćnjeg događaja.

Debi album benda ŽeneKese poslednje je izdanje u ediciji Nova srpska scena izdavačke kuće Odličan hrčak i studija Digimedia. Još danas se album može kupiti po promotivnoj ceni u <a href="http://shop.b92.net/" target="_blank">B92 shopu</a> u Makedonskoj ulici u Beogradu, a nakon toga će se pojaviti u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama.

Pročitajte i:  Remek-delo: Lego kocke u muzičkom spotu

 

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,