BIZIT 2022

ZTE Axon S će možda otkrivati kamere slajderom sa strane

Proizvođači pametnih telefona pokušavaju da na sve moguće načine prednjače u utrci za kreiranje fullscreen pametnih telefona. To je uključivalo notch-eve, otvori u ekranu za kameru, mehanizme za iskakanje kamere, a sada i slajdere. Renderi nenajavljenog ZTE uređaja su se pojavili online koji su ukazivali na to da će Axon S, imati slajder koji će se kretati horizontalno kako bi otkrio sistem kamera.

PCPress.rs Image

Slike pokazuju da će se ZTE Axon S ekran pomerati u stranu kako bi se otkrile prednje kamere, kao i sistem od tri kamere pozadi. Ovo će omogućiti kompaniji da dodatno smanji okvire na ovom uređaju i pohvali se odnosom ekrana i tela u marketinške svrhe. Međutim, ovo je prva verzija bočnog slajdera koji se koristi za skladištenje kamera. Mnoga rešenja koja smo do sada videli uključuju vertikalne klizne mehanizme i otvor u ekranu za koji se čini da se svaki drugi proizvođač odlučuje ove godine.

PCPress.rs Image

U izveštaju se navodi da će Axon S imati tri zadnje kamere sa glavnim senzorom od 48 MP, sekundarni senzor od 19 MP dok će treći senzor nuditi 5x optički zum. Za bar jednu od kamera se kaže da ima f/1,7-2,4. ZTE još uvek nije objavio postojanje ovog uređaja, tako da nije jasno kada možemo očekivati da će izaći na tržište i koliko bi mogao da košta.

Pročitajte i:  ZTE je objavio novi pametni telefon sa kamerom ispod ekrana

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,