Zühlke Group: Jonas Trindler i Aleksandar Marjanović u Izvršnom odboru

Jonas Trindler (izvršni direktor Zühlke Azija) i Aleksandar Marjanović (izvršni direktor Globalnih razvojnih centara) postaće članovi Izvršnog odbora Zühlke grupe 1. januara 2021. Azijsko tržište i širenje Zühlkeovih globalnih razvojnih centara ključni su za dalji razvoj kompanije kao globalnog pružaoca usluga na polju inovacija.

PCPress.rs Image

Jonas Trindler (39) u Zühlkeu radi  16 godina. U poslednje tri i po godine uspešno je izgradio i razvio dve azijske lokacije u Hongkongu i Singapuru. Zühlke se, u tom periodu, učvrstio na azijskom tržištu pridobivši brojne klijente iz sveta bankarstva, osiguranja i industrije životnih nauka. „Velika mi je čast što ću biti član Izvršnog odbora. Naša zajednička odgovornost je dalji razvoj Zühlke grupe kao međusobno povezane globalne kompanije. Kako je Azija važno tržište u ekspanziji,  Zühlke vidim kao još dinamičniju i inovativniju kompaniju koja, kroz napredne tehnologije, pruža podršku svojim klijentima u kompleksnoj digitalnoj budućnosti“, rekao je Jonas Trindler.

PCPress.rs Image
Jonas Trindler

Aleksandar Marjanović (39) pridružio se Zühlkeu 2014. Kao izvršni direktor Globalnih razvojnih centara kompanije, sa svojim timom razvio je Beograd i Sofiju i napravio od njih bitne oslonce grupe. ‘Veoma sam počastvovan poverenjem koje su mi moje kolege ukazale. Radujem se što ću biti u prilici da pomognem Grupi da ostvarimo ambiciozne ciljeve i globalne razvojne centre postavimo kao važne stubove globalne kompanije’, rekao je Aleksandar Marjanović.

Pročitajte i:  Počele prijave za program za mlade talente kompanije Huawei Technologies
PCPress.rs Image
Aleksandar Marjanović

Strategija globalnog širenja

‘Azijsko tržište i dalje širenje lokacija naših globalnih razvojnih centara presudni su za našu globalnu strategiju. S Jonasom Trindlerom i Aleksandrom Marjanovićem kao članovima Izvršnog odbora grupe, krećemo u potpuno novu fazu rasta ’, poručio je Fabrizio Ferrandina, izvršni direktor Zühlke grupe.

U Izvršnom odboru Zühlke grupe nalaze se Marco Pizzorusso (finansijski direktor Zühlke grupe), Nicolas Durville (izvršni direktor Zühlke Švajcarska), Fabrizio Ferrandina (izvršni direktor Zühlke grupe), Wolfgang Emmerich (izvršni direktor Zühlke Ujedinjeno Kraljevstvo), Ernst Ellmer (izvršni direktor Zühlke Nemačka), Jonas Trindler (izvršni direktor Zühlke Azija) i Aleksandar Marjanović (izvršni direktor Globalnih razvojnih centara).

Zühlke –„Empowering ideas“

Zühlke grupa je globalni pružalac usluga na polju inovacije proizvoda. Osmišljavajući ideje, Zühlke stvara nove poslovne modele za klijente iz raznih industrija, pre svega, razvojem usluga i proizvoda temeljenih na novim tehnologijama – od početne vizije, preko razvoja, do proizvodnje, primene i upotrebe. Uz to, ogranak kompanije, Zühlke Ventures, omogućava finansiranje startapa u sektoru visoke tehnologije. Zühlke je osnovan u Švajcarskoj 1968. godine i u partnerskom je vlasništvu. Grupa ima 1.200 zaposlenih u Austriji, Bugarskoj, Nemačkoj, Hongkongu, Srbiji, Singapuru, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji.

Facebook komentari:

Tagovi: ,