Zvanično predstavljena kompanija GLOVO na srpskom tržištu

Aplikacija za naručivanje i dostavu Glovo je od juna 2019. godine dostupna u Beogradu, a juče je, 09. oktobra, u prostorijama ICT Hub-a organizovano zvanično predstavljanje španske startap kompanije. Glovo je multifunkcionalna aplikacija koja korisnicima omogućava naručivanje i dostavu bilo čega, od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata.

PCPress.rs Image

Aplikacija omogućava unutar jedne aplikacije pristup različitim kategorijama – najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama, apotekama, iz kojih potrošači mogu da naruče sve što im je potrebno. Pored navedenih postoje i kategorije – kurirska dostava i “Anything” preko koje korisnici mogu poručiti (skoro) sve što požele. Kompanija Glovo je osnovan u Barseloni 2015. godine, a danas je prisutan u 247 gradova i 26 zemalja širom sveta među kojima su pored Španije, Portugal, Francuska, Italija, Rumunija, Gruzija, Ukrajina i Hrvatska u Evropi; Maroko i Egipat u Africi; Kostarika, Argentina, Ekvador, Peru, Urugvaj, Puertoriko, Gvatemala i Dominikanska Republika u Americi.

Kompanija Glovo sarađuje sa mrežom koja broji više od 36.000 aktivnih kurira u svetu, koji isporuče više od 4,6 miliona porudžbina mesečno, širom sveta. Posluje sa više od 20.000 partnera širom sveta kao sto su McDonalds, KFC, Starbukcs, Pizza Hut, Wendy’s, Taco Bell, Carrefour, i drugi, a isporuči više od 40 miliona porudžbina na godišnjem nivou. Glovo se udružuje sa raznovrsnim spektrom poslovnih subjekata uključujući restorane, supermarkete, apoteke, cvećare kako bi se naručeni proizvodi dostavili putem mreže kurira, takozvanih Glovera, u roku od svega nekoliko minuta.

Pročitajte i:  Arlo štiti stanovnike kada napuste svoje prebivalište

Beograđani, kao i Glovo korisnici širom sveta, sada mogu iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze brzo, jednostavno i lako, naručiti sve što im je potrebno i platiti putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, ili ako im je draže gotovinom.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,