Budi Vip student

Beograd, 29. novembar 2011. – Konkurs za petu generaciju stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta „Budi Vip student” otvoren je danas i trajaće do 3. januara 2012. godine. Projekat „Budi Vip student“ omogućava talentovanim mladim ljudima da steknu iskustvo u oblasti telekomunikacija. Najboljih 20 studenata završnih godina studija i ove godine očekuju vredne nagrade: plaćena dvomesečna letnja praksa u Vipu, notebook računar i smart telefon iz Vipove ponude sa priprejd SIM karticom i 15.000 dinara kredita, kao i dva edukativna soft-skills seminara u okviru Vip kluba, predavanje stručnjaka Telekom Austria Grupe u okviru TAG kluba, uz mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija.

„Kompanija Vip mobile posvećena je razvoju mladih stručnjaka u oblasti telekomunikacija, a projekat „Budi Vip student“ pruža jedinstvenu sinergiju teoretskog i praktičnog znanja. U protekle četiri godine, Vip stipendijama nagrađeno je 77 studenata, od kojih je njih 12 zaposleno u Vipu i dobilo priliku da stečena znanja i stručnost u oblasti telekomunikacija dalje razvija u radu sa vrhunskim stručnjacima“, izjavio je Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija odabranih državnih fakulteta IT i biznis orijentacije Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. Od kandidata se očekuje minimalna prosečna ocena 8 na studijama u toku prijavljivanja, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i upis master studija u akademskoj 2012/2013 godini.

Proces selekcije organizovan je kroz tri eliminacione faze. U prvoj fazi kandidati su u obavezi da pošalju CV i odgovore na tri postavljena pitanja na engleskom jeziku. U drugi krug prolazi 60 studenata sa kojima će biti obavljeni individualni intervjui, nakon čega se pravi selekcija 40 kandidata koji prolaze u treći, finalni krug. U finalnom krugu selekcije kandidata 40 kandidata nadmetaće se kroz kreativne radionice i interaktivne igre za 20 Vipovih stipendija. Nakon završnog vikenda, stručni žiri će krajem marta 2012. godine odabrati novih 20 Vip stipendista.

Izvor: Vip Mobile

Facebook komentari: