ePlaneta

Cornerstone CUBE Smart POS paket

Optimizacija poslovnih funkcija, bolje korisničko iskustvo, lakše upravljanje i kontrola poslovanja samo su neke od prednosti koje trgovci mogu ostvariti ako izaberu pravo rešenje i iskoriste tehničke mogućnosti koje im pruža novi model fiskalizacije.

PCPress.rs Image

Kako bi se maksimalno iskoristile ove mogućnosti, firma Cornerstone je odlučila da trgovcima u Srbiji ponudi rešenje iz svetskog premium segmenta – pametne terminale proizvođača Pax Technology. Cornerstone CUBE Smart POS paket predstavlja inteligentno rešenje koje kombinuje, fiskalnu blagajnu, sve vidove bezgotovinskog plaćanja, program za vođenje poslovanja sa dodatkom softvera za poslovnu inteligenciju (pametni inventar, naredna poslovna analitika, itd..), softver za daljinsku podršku i upravljanje terminalima, kao jednu od najkorisnijih funkcionalnosti Android platforme – Marketplace aplikaciju (PAX STORE). Sa PAX Store platfome moguće je preuzeti bilo koju poslovnu aplikaciju koju trgovac želi da koristi, od lojalti i aplikacija za zakazivanje termina do third party aplikacija partnerskih firmi.

Jedna od najvećih prednosti ovih terminala jeste to što se sve aplikacije mogu ažurirati i dodavati daljinski, što znači da se funkcionalnosti mogu lako unositi ili uklanjati, pomažući trgovcima da pokrenu rast kroz nove usluge s dodatnom vrednošću, istovremeno štedeći vreme i novac na administraciji, radu, hardveru i tehničkoj podršci.

Glavni elementi CUBE Smart POS paketa

1) Globalno najtraženiji model Android POS terminala – A920pro, kreirao je jedan od najboljih svetskih proizvođača – Pax Technology. Pax je poslednjih godina suvereno zavladao tržištem pametnih terminala, što se može i videti iz poslednjih izveštaja!

PCPress.rs Image

A920pro je nadograđena verzija najprodavanijeg terminala za plaćanje na platformi Android na svetu, dolazi s većim ekranom, bržim performansama i opcionim ugrađenim profesionalnim infracrvenim skenerom bar‑kodova (koji je posebno koristan za efikasniju naplatu proizvoda, vršenje popisa, kurirske aktivnosti itd.). A920pro uključuje sve karakteristike koje čine A920 tako uspešnim, kao što su vrhunski kvalitet izrade, elegantan i ergonomski dizajn, integrisana kamera, brzi termalni štampač i baterija velikog kapaciteta. Nadogradnje performansi i funkcija, zajedno s najomiljenijim karakteristikama iz prethodnika, pružaju uzbudljivo i sveže iskustvo plaćanja u svim dinamičnim okruženjima gde su mobilnost i brzina bitne.

Vrhunski kvalitet se proverava rigoroznim testiranjima, a neke od testova možete videti ovde:

2) CUBE softverska fiskalna blagajna i program za vođenje poslovanja – softver je razvio Cornerstone i rezultat je rada multidisciplinarnog tima s višedecenijskim iskustvom (seniori iz firmi kao što su PWC, Delloite, NCR, Square, Microsoft itd.). Softver je napravljen sa idejom da mikro, malim i srednjim preduzećima omogući korišćenje naprednih alata za upravljanje poslovanjem na način i za cenu koju oni mogu da priušte (za razliku od, za njih, skupih ERP rešenja). Uz CUBE fiskalnu blagajnu dobija se i Android L‑PFR kako bi kasa mogla da funkcioniše i izdaje račune i bez Internet veze.

PCPress.rs Image

3) Platforme za beskontaktno plaćanje – u današnje vreme, trgovci treba da uzmu u obzir preferencije i očekivanja svojih kupaca i kada je plaćanje u pitanju. Ne samo da ljudi plaćaju kreditnim i debitnim karticama, već sada koriste i druge alternativne načine plaćanja. Mnogi kupci koriste svoje digitalne novčanike kao što su Google Pay, Apple Pay kao i digitalni novčanici lokalnih provajdera. Drugi vole aplikacije za mobilno plaćanje kao što su VeChat Pay i Alipay.  PAX A920pro  vam omogućava da prihvatite sve tipove kartica (VISA, Mastercard, Dina)  i plaćanja, bez ograničenja, uključujući:

  • EMV čip
  • Magnetno prevlačenje
  • QR kod skeniranje
  • Hvatanje elektronskog potpisa

Omogućavanjem alternativnih plaćanja, trgovci imaju mogućnost da izađu u susret rastućim potrebama svojih klijenata, i tako da povećaju svoj promet i kao lojalnost svojih kupaca.

PCPress.rs Image

4) Pax Store Marketplace i Pax Store Air Viewer sistem za daljinsku podršku i upravljanje terminalima

  • PAXSTORE isporučuje naprednu IoT platformu u oblasti platnih servisa. Pruža otvoreni, kolaborativni ekosistem koji povezuje dobavljače aplikacija, vendore terminala i trgovce. Poput Apple Store‑a i Android Play prodavnice, PAXSTORE je pun aplikacija za preuzimanje koje će trgovcima olakšati život. Ovo je jedna od najvećih prednosti ulaganja u PAX pametni terminal za plaćanje. U suštini, ove aplikacije vam omogućavaju trgovcima da poboljšaju i prilagode funkcionalnost njihovih uređaja svojim potrebama. U PAXSTORE‑u trgovci mogu pronaći aplikacije za marketing, analitiku, upravljanje poslovanjem i lojalnost kupaca. Zaista, nebo je granica kada su u pitanju aplikacije. Sistem vam pruža potpunu kontrolu nad vašim aplikacijama, uređajima i podacima. Takođe pruža trgovcima tržišno orijentisano poslovno rešenje kako bi mogli da iskoriste potencijal visokokvalitetnih POS aplikacija I POS uređaja zasnovanih na Android‑u.
  • PaxStore AirViewer je alatka za daljinsku pomoć koju imaju samo Pax terminali. Ako se dese bilo kakvi problemi sa uređajem ili aplikacijama, ili je samo potrebna pomoć i obuka, administrator može odmah da pruži podršku direktnim pristupom terminalu u realnom vremenu korišćenjem AirViever‑a.

Uz CUBE platformu POS uređaj postaje moćan poslovni alat koji optimizuje vaše operacije, povećava zadovoljstvo vaših klijenata i usmerava vaš biznis u pravcu u kom vi želite da ide.

Softverski LPFR

Za one klijente koji već imaju sertifikovani ESIR drugog proizvođača, Cornerstone je u mogućnosti da ponudi softverski LPFR (za Windows ili Android OS) koji se lako instalira na postojeći sistem. Na ovaj način trgovac brzo i jednostavno ispunjava svoje obaveze propisane novim modelom fiskalizacije.

ESIR SaaS za trgovinu putem interneta

Cornerstone nudi servis koji jednostavno i brzo  obavlja fiskalizaciju računa za bilo koju e‑commerce platformu. Fiskalizacija je bazirana na REST API konekciji prema informacionom sistemu (IS) korisnika sa jedne, i PFR servisu Poreske uprave sa druge strane, uz naravno napomenu da je konekcija realizovana po svim standardima propisanim pravilnikom o fiskalizaciji.

PCPress.rs Image

ESIR SaaS je zasnovan na arhitekturi koja omogućava pristup različitim korisnicima (klijent, third party, admin nalozi, itd..) uz mogućnosti fiskalizacije više tipova računa povezanih sa istom narudžbom (regular fee, third party fee, subcription fee, special fee…)

Korisna adresa: paxtechnology.com/paxstore


Korisni linkovi:

Pax Store sajt – https://www.paxtechnology.com/paxstore

Pax Store kratki video – https://player.vimeo.com/video/498138197?h=bf40607526

Air Viewer sajt – https://www.whatspos.com/AirViewer.html

Air Viewer daljinska podrška video – https://player.vimeo.com/video/349555351?h=d6a8040220

Cornerstone sajt: https://cornerstone.rs/

Portal za prijavu korisnika za novu fiskalizaciju, koji je ujedno i portal za sva pitanja korisnika: https://podrska.cornerstone.rs/portal/hr/home

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,