Kreću i Google Play kupovine! | PC Press

Kreću i Google Play kupovine!

Izgleda da su odlučili da nam uzmu pare – posle PayPal-a, proradila je i kupovina na Android Market-u odnosno Google Play servisu. Za sada je reklo bi se sve u eksperimentalnoj fazi, ali nekoliko naših eksperimenata pokazalo je da je kupovanje moguće.

GooglePlay

 

Možda na vašem Android uređaju još nije, ali postoji lek, uz pretpostavku da imate najnoviju verziju Google Play-a. Otvorite Settings / Apps / All i u listi pronađite Google Play Store. Kliknite na tu ikonu, pa zatim na Clear Data i (eventualno) Force Stop. Ponovo startujte Google Play, prihvatite uslove korišćenja i… videćete i aplikacije koje se kupuju. Ako ste u Google Wallet-u zadali broj svoje kartice, možete da kupujete… ili koristite PayPal, čisto da budete u trendu.

Prijatan šoping!

Srodne vesti

    Nisu nađene srodne vesti

Za ovaj tekst komentari su zakljuċeni.

Komentari

  1. Kupovina na Play Store? Možda | Srbodroid
    25. April 2013. u 18:15

    […] PCpress i B92 su objavili da je moguća kupovina aplikacija na Google Play Store-u.  Kako navode, kupovina je proradila na Samsung Galaxy Nexusu i Asus Nexus 7 uređajima, zasad. I to onim korisnicima koji imaju poslednju verziju Play Store aplikacije. Pisali smo vam pre neki dan o Play Storeu i dali ink za skidanje. […]


Asus


Original

Excel kuhinjica

Twitter