ePlaneta

10 para kilobajt u romingu

Roming tarifa u Srbiji koja nudi potpunu kontrolu troškova, Telenorov TravelSure, od danas je još povoljnija za sve postpejd korisnike koji vole da surfuju u romingu.

images

Tarifa TravelSure aktivira se slanjem SMS poruke “TS10” ili “TS50” na broj 9000, u zavisnosti od količine saobraćaja koju korisnik želi da ostvari – 10 MB ili 50 MB, ili putem aplikacije „Moj Meni“. Kada je tarifa TravelSure 10 aktivirana, primenjuje se sledeći režim naplate. Na teritoriji Evrope prva 3MB saobraćaja u jednom danu naplaćuju se po ceni od 0,32 din/kB, bez zaokruživanja. To znači da će korisnik, ako potroši 3 MB, platiti 990 dinara. Dodatnih 7 MB u istom danu su besplatni, a kada korisnik i njih potroši, dalje korišćenje interneta biće onemogućeno. To praktično znači da korisnik ne može da potroši više od 990 dinara dnevno na internet u romingu, osim ukoliko sam ne aktivira dodatnu kvotu internet saobraćaja.

Često se dešava da korisnici pametnih telefona naprave velike račune u romingu, a da toga uopšte nisu svesni. Aktiviranjem TravelSure tarife to se može sprečiti.

Osim internet saobraćaja, jeftiniji je i govorni saobraćaj u okviru TravelSure tarife, a više o cenama možete saznati na Telenorovom sajtu, na stranici “Roming”.

Telenor je obezbedio i posebne dnevne i nedeljne dodatke za sve naše korisnike koji putuju u Crnu Goru. U okviru dnevnog dodatka za 199 dinara ili nedeljnog za 999 dinara korisnici mogu da razgovaraju u obe Telenorove mreže, u Srbiji i Crnoj Gori, da primaju pozive iz svih mreža i neograničeno surfuju internetom (100 MB – dnevno, 1GB nedeljno, posle čega se brzina smanjuje), a cena jednog SMS-a iznosi 3,97 sa PDV-om.

Izvor: Telenor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,