Najbolji LTE uređaj – LG Optimus G

Na ovogodišnjem Svetskom LTE samitu u Amsterdamu, kompanija LG Electronics dobila je nagradu za najbolji LTE uređaj – Optimus G Pro smart telefon sa 4G LTE podrškom. Ova nagrada dolazi kao priznanje odličnim LTE mogućnostima ovog uređaja, širokom spektru inovativnih svojstava namenjenih korisniku, jednostavnosti upotrebe i povezivanja sa drugim uređajima, kao i elegantnom dizajnu.

LG_OPTIMUS G PRO_smart telefonZahvaljujući brzom razvoju LTE mreža, sve više korisnika su sada u mogućnosti da uživa u sadržajima visokog kvaliteta na mobilnim uređajima. U skladu s tim, došlo je i do naglog povećanja potražnje za premijum LTE smart telefonima. Što se tiče karakteristika uređaja, LG Optimus G se može pohvaliti Qualcomm Snapdragon 600 procesorom, kao i IPS ekranom dijagonale 5,5 inča sa 1080p Full HD podrškom i poboljšanim korisničkim iskustvom.

„Velika nam je čast i zadovoljstvo da prihvatimo ovako prestižno priznanje,“ izjavio je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Optimus G Pro je jasan primer na koji način kompanija LG svojim potrošačima omogućava najbolje u okviru mobilne tehnologije i korisničkog iskustva. S obzirom na to da nismo od onih koji žive od stare slave, nastavljamo sa napornim radom na razvoju nove generacije naprednih LTE uređaja i mrežnih tehnologija.“

Optimus G Pro podržava sve LTE frekvencije, čineći uređaj kompatibilnim sa bilo kojom 4G LTE mrežom u svetu. Smartfon takođe pruža brz i neometan prenos podataka zahvaljujući sposobnosti prenosa paketa između W-CDMA i LTE mreža. Pored toga,procesor od 1,7 GHz pruža omogućava brz protok podataka.

Izvor: www.lge.rs

Facebook komentari:

2 thoughts on “Najbolji LTE uređaj – LG Optimus G

Comments are closed.