4G LIVE: Inovativna kampanja demonstrirala mogućnosti mts 4G mreže

MTS je predstavio rasprostranjenost i kvalitet svoje 4G mreže inovativnom kampanjom „Pokrivamo Srbiju, da biste je vi otkrili“. U okviru ove kampanje, po prvi put u našoj zemlji uživo su emitovana reklamna uključenja na četiri najgledanija televizijska kanala putem mts 4G mobilne mreže.mts 4g kampanja pcpress

Kako bi mts demonstrirao rasprostranjenost 4G mreže u Srbiji, tokom dve nedelje u direktnom televizijskom programu emitovano je ukupno 140 priloga uživo, sa više od 40 lokacija u devet gradova.

Prva reklama emitovana uživo preko 4G mreže snimljena je u Beogradu, a potom su televizijski gledaoci mogli da otkrivaju i različite predele Niša, Kopaonika, Novog Pazara, Kragujevca, Aranđelovca, Novog Sada, Pančeva, Šapca – gradova i mesta u kojima je korisnicima već dostupna 4G mreža.

Prenošenje signala u realnom vremenu sa terena do TV stanica isključivo uz pomoć mobilne tehnologije, predstavlja veliki iskorak u realizaciji televizijskih prenosa uživo. Prikazujući različite delove naše zemlje u direktnim TV uključenjima, kampanja „Pokrivamo Srbiju, da biste je vi otkrili“ prikazala je sve prednosti mts 4G mreže kao što su kvalitet, brzina i njena rasprostranjenost.

Pored navedenih gradova i mesta, 4G mreža od skoro je dostupna i korisnicima u Apatinu i Subotici, čime mts potvrđuje svoje opredeljenje da svakodnevno povećava pokrivenost Srbije ovom naprednom mrežom. Prednosti 4G mreže ogledaju se pre svega u poboljšanju korisničkog iskustava prilikom korišćenja usluga interneta putem mobilnih uređaja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,