5 godina garancije na Samsung uređaje

Kako bi svojim potrošačima dodatno izašla u susret i pokazala koliko ceni njihovu vernost, kompanija Samsung je pripremila nove promotivne aktivnosti do kraja godine, dajući 5 godina garancije.

5 godina garancije na Samsung uređaje

Promocija uključuje petogodišnju garanciju za sve UHD i QLED televizore proizvedene ove godine, kao i 10-godišnju garanciju za QLED televizore u slučaju pojave ,,burn in’’ efekta.
Garancija od pet godina važi za sve koji kupe Samsung UHD ili QLED televizore serije N iz 2018. godine do 31. decembra 2018.

Da biste iskoristili ovu prednost, morate da registruje kupljeni uređaj na zvaničnom sajtu. Na ovoj stranici svi zainteresovani mogu da provere detaljan spisak uređaja uključenih u promociju ili da dobiju dodatne informacije pozivanjem korisničkog servisa na broj  011/321-6899.

Promotivnim aktivnostima kompanija Samsung teži da opravda ulogu lidera u proizvodnji televizora godinama unazad i omogući potrošačima da uz dodatne olakšice i povoljnosti uživaju u najboljem kvalitetu slike i mogućnostima SMART TV platforme.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Apple dodaje upozorenja za iPhone