ePlaneta

Acer predstavio novi Liquid S2

Acer se predstavio novi telefon pod nazivom Liquid S2. Jedna od njegovih najzanimljivijih funkcija je mogućnost snimanja u 4K rezoluciji.

Acer Liquid S2 4kPojedini proizvođači televizora, popularizuju televizore sa ekranima 4K rezolucije. 4K, odnosno Ultra HD rezolucija podrazumeva 3840×2160 piksela, odnosno duplo više i po horizontali i po vertikali u odnosu na HD rezoluciju. Međutim, kao što je slučaj sa svakom novom tehnologijom, televizori ove rezolucije imaju visoku cenu, a iako Acer još nije objavio cenu svog novog “čeda”, očekuje da neće biti niska.

Što se ostalih funkcija tiče, Acer Liquid S2 poseduje ekran veličine 6 inča sa rezolucijom od 1,920 x 1,080 piksela, 2GB RAM memorije, glavnu kameru rezolucije 13 i prednju rezolucije 2 megapiksela. Nismo još sigrni ko je tvorac procesora koji pokreće Liquid S2, ali znamo da je četvorojezgarni radnog takta 2,2GHz. Baterija ima kapacitet od 3,300mAh.

Sa softverske strane, tu je Android u verziji 4.2.2.

Acer je objavio da će prodaja početi krajem oktobra u raznim zemljama, a da će cena biti naknadno objavljena. Biće dostupan u crnoj i crvenoj boji.

Pročitajte i:  Acer objavio novu SpatialLabs kameru za 3D snimanje i slikanje

Da li biste želeli ovakav telefon?

Autor: Goran Sovilj

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,