Računari i Galaksija

Adacta širi partnersku mrežu za Microsoft Dynamics NAV

Napredne tehnologije zahtevaju i drugačiju organizaciju tržišnog prisustva: Microsoft je širenje partnerske mreže u regionu za ERP rešenje namenjeno malim i srednjim preduzećima, Microsoft Dynamics NAV, poverio Adacti.

AdactaNova verzija popularnog Microsoft Dynamics NAV 2013, koja takođe predstavlja veliki tehnološki napredak, donosi i novi poslovni model razvoja partnerske mreže. Microsoft je, naime vodeću ulogu u regiji prepustio preduzeću Adacta, koja je sa više od 250 zaposlenih u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu najveći Microsoftov partner za implementaciju poslovnih rešenja u regionu i jedan od većih u istočnoj Evropi.

Novi poslovni model povezivanja manjih partnera s vodećim regionalnim partnerom omogućiće postojećim i novim partnerima brz i učinkovit pristup potrebnim znanjima za implementaciju poslovnih rešenja Microsoft Dynamics NAV, kao i lokalizaciju za region koju je u skladu s Microsoftovim standardima razvila Adacta. Adacta će promovisati i razvoj vertikalnih partnerskih rešenja koja će se moći prodavati kroz celu partnersku mrežu. Posebna pažnja će se pridavati mogućnostima saradnje s partnerima koji su trenutno prisutni na tržištu s drugim rešenjima. „Mala i srednja preduzeća u regionu treba da imaju pristup najboljim svetskim praksama i modernim tehnologijama, budući da je to jedini način da dugoročno ostanu konkurentne”,  tvrdi Bogdan Obradović, direktor Adacte Beograd.

Pročitajte i:  New York Times tuži OpenAI i Microsoft

Izvor: www.adacta.rs

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,