Adria Security Summit vraća se u Ljubljanu – vreme je za inovacije

Nakon izdanja u Zagrebu koji je oborio rekorde posećenosti, Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 nastavlja putovanje nastupom u Ljubljani zakazanim za 25. i 26. oktobar 2023.

PCPress.rs Image

Mesto održavanja je Gospodarsko razstavišče (Dunajska cesta 18), gde će se okupiti vodeći regionalni i globalni lideri u privatnoj i sajber bezbednosti, internetu stvari, informaciono-komunikacionim tehnologijama, pametnim rešenjima, mobilnosti i automatizaciji objekata.

Događaj će se fokusirati na inovacije u najpraktičnijem smislu, pomažući tržišnim igračima da prihvate postojeće izazove i integrišu različita rešenja u jedinstven sistem usklađen s nacionalnim zakonima.

PCPress.rs Image

Time će Adria Security Summit nastaviti da razvija koncept koji je privukao rekordan broj posetilaca, sponzora i izlagača. Projekcije za 2023. godinu nadilaze brojke iz zagrebačkog izdanja, jer organizatori očekuju najmanje 150 izlagača, oko 3.000 posetilaca, dvadesetak stručnih udruženja i komora u svojstvu partnera te održavanje više od 3.600 sastanaka, kao i konferencijski program s panel-diskusijama, podcastima, predavanjima vodećih stručnjaka i prezentacijama projekata i startupa.

Adria Security Summit će takođe učiniti još više da okupljenim partnerima unutar i izvan obuhvata industrija koje pokriva pomogne da steknu uporište na lokalnom i regionalnom tržištu, investiraju u potentne projekte, grade trajne poslovne veze i upoznaju se sa najsavremenijim tehnologijama.

PCPress.rs Image

Sve informacije dostupne su na web-sajtu www.adriasecuritysummit.com, e-mailu summit@asadria.com ili putem telefona na +387 33 788 985.

Zabeležite datum i vidimo se u Ljubljani.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: