AIESEC – stručna praksa za studente i postdiplomce

Studentska organizacija AIESEC tokom čitave godine omogućava odlazak na stručne prakse u kompanije i organizacije u inostranstvu. Praksa podrazumeva od 2 meseca do 12 meseci intenzivnog sticanja praktičnog iskustva u velikom broju oblasti, poput ekonomije, marketinga, projektnog menadžmenta, finansija, odnosa sa javnošću, ljudskih resursa, informacionih tehnologija, predavanja stranog jezika, socijalnog rada i mnogih drugih. Sve stručne prakse su plaćene.

Učestvovanje na AIESEC programu stručnih praksi omogućava veliki napredak kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou. Radom na ostvarivanju ciljeva određene kompanije ili organizacije i prolaskom kroz konkretne situacije, stiču se znanja i veštine koje će studentu biti neophodne na budućem poslu. Pored toga, nakon uspešno realizovane prakse, student zbog svojih novostečenih kompetencija postaje mnogo bolji kandidat za posao.

Na praksu mogu otići studenti završnih godina svih obrazovnih profila, kao i postdiplomci ne stariji od 29 godina. Svi studenti koji žele da apliciraju moraju tečno da znaju engleski jezik, da imaju najmanje 6 meseci relevantnog iskustva, kao i da budu motivisani da uče i rade u multikulturalnom okruženju, gde će dobiti mogućnost da se upoznaju sa kulturom, običajima i tradicijom zemlje u kojoj rade, ali i da donesu dobre primere, metode i inicijative nazad u svoju zemlju.

Pročitajte i:  Nova funkcionalnost na portalu Moja srednja škola ‒ Izveštaji o postignućima učenika

Za prijavu i dodatne informacije, posetite sajt www.ef.aiesec.org.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,