Smart.rs: progeCAD 2009 Professional nadogradnja po izuzetnoj ceni!

progeCAD6 Sjajna ponuda progeSOFT-ovih proizvoda je sada upotpunjena akcijom kojom se odobrava 15% popusta na nadogradnju starijih verzija progeCAD proizvoda na najnoviju verziju progeCAD 2009 kod autorizovanog resseler-a, novosadske kompanije Smart doo. Akcija će trajati od 25. marta do 15. maja 2009. godine.

ProgeCAD 2009 predstavlja korak napred u razvoju CAD alata baziranih na IntelliCAD tehnologiji – uz povećanje brzine, unapređene su  mnoge postojeće funkcije, a dodate su i nove funkcije. Sada je moguće modele izvoziti direktno u Google Earth, dodata je podrška za AutoCAD DIESEL programski jezik, Quick Group komanda… ProgeCAD 2009 je doneo niz novina koje olakšavaju svakodnevan rad sa njim.

progeCAD 2009 Professional, softver za 2D i 3D dizajn, je koristan za CAD field & concept sketch, električne šeme, konstrukcije u građevinarstvu, AEC arhitektonskom, civilnom, strukturnom, mehaničkom i industrijskom inženjeringu, stolarskim RFI & "as con" crtežima, MCAD mehaničkim prikazima, planovima za kuhinje i kupatila u domaćinstvima, istraživanju vlasništva & landscape crtežima po AS/NZ1100 ANSI DIN i ISO standardima.

progeCAD 2009 Professional uključuje opcije poput PDF eksporta, 3D modeliranja, upravljanja XREF & DWG ProgeCAD 2009 professional boxblok bibliotekama, AutoCAD-style komandnu liniju sa ekstenzijama kao što su VBA, SDS (slično ADS), AutoLISP, C++ programiranje i SHX fontovi.

Pročitajte i:  Google nudi 5 miliona dolara za pronalazak realne primene kvantnog računara

progeCAD 2009 Professional je inicijalno dostupan na pet jezika: engleskom, ruskom, italijanskom, kineskom (osnovni) i češkom. Najavljeno je i da će uskoro biti dostupan na nemačkom i tradicionalnom kineskom jeziku.

progeCAD 2009 Professional možete licencirati na četiri načina:

1. SL – Single license
2. NLM – Network licensing for sharing licenses on local network
3. Corporate One Site – Unlimited licenses for companies
4. Corporate Country – Unlimited licences under the company name within the same country

Neke od najznačajnijih novih mogućnosti su:

• Mogućnost izvoza vaših modela, dizajna u Google Earth format, dozvoljavajući uvoz vaših modela precizno preko virtuelnog Earth-a
• Nova komanda – brzog dimenzioniranja (QDIM), koja omogućava brzo kotiranje željenog objekta
• Spell checker opcija koja označava i koriguje neispravnosti
• Unapređena je komanda za kopiranje – sada je automatsku uključen mod za pravljenje više kopija
• Unapređene su EXTEND i TRIM komande – olakšan je odabir entiteta koji se produžuju odnosno odsecaju
• Novi set komandi – Quick Group, namenjen jednostavnom grupisanju objekata pomoću samo jednog klika
• Unapređen Purge dijalog
• Dodata je traka sa listom otvorenih crteža – Drawing Tabs, čime se omogućava ugodniji rad sa više crteža u isto vreme
• Unapređen je izvoz podataka – čarobnjak za Atribute i mogućnost izvoza podataka za blokove
• progeCAD nudi više od 300 novih hatch paterna, dok ALE Block Librarian ima više od 11,000 specifičnih industrijskih blokova
• Uvedena je podrška za AutoCAD DIESEL programski jezik
… (više o mogućnostima pogledajte na sajtu www.progecad.com)

Ostale mogućnosti progeCAD 2009 Professional proizvoda uključuju Express Tools, ACIS solid modelovanje, foto-realistično renderovanje, PDF, DWF, JPG i o2c štampu, PDF u DWG import, Raster Image features, Raster to Vector konverziju, Etrack, Polar Tracking, Redlining i Markup. "AutoCAD like" interfejs za modifikaciju osobina (Color, Layer, Text height, Lineweights, Line Type, Geometry, etc.) omogućava već poznatu modifikaciju entiteta i eTransmit interfejs omogućava jednostavno grupisanje, sastavljanje i transmisiju DWG fajla putem email-a.

Pročitajte i:  Google dodaje ocene uz nove AI alate za kupce 

ProgeCAD, powered by IntelliCAD 6.5, je AutoCAD® Industry kompatibilna 2D/3D CAD aplikacija koja radi sa AutoCAD® DWG fajlovima, od AutoCAD® 2.5 do AutoCAD® 2009!

ProgeCAD-ov originalni format DWG omogućava potpunu kompatibilnost sa AutoCAD® i bez gubljenja kvaliteta informacija omogućava eksportovanje crteža u DWG i DXF format, što će omogućiti arhitektama, inženjerima i dizajnerima da nastave rad sa programom koji podržava softver koji su prethodno koristili a da pri tome smanje budžet namenjen za CAD softver.

Testiranje ovog proizvoda i njegovih funkcionalnosti vam je apsolutno dostupno na 30 dana i to besplatno. Da biste dobili BESPLATAN CD sa probnom verzijom ProgeCAD 2009 softvera, sve što treba da uradite je da pošaljete zahtev sa Vašim kontaktom na office@smart.rs sa naznakom u subject-u mail-a "za ProgeCAD 2009 besplatni cd".

Još jednom ćemo napomenuti da AKCIJA nadogradnja starijih verzija progeCAD proizvoda (progeCAD 2008, progeCAD 2007 pa čak i progeCAD 2006) traje do 15. maja 2009., kada možete ostvariti 15% uštede.

Više informacija o novom proizvodu ProgeCAD 2009 možete pogledati na zvaničnom sajtu kompanije ProgeSOFT www.progesoft.com ili na sajtu kompanije Smart.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Snezana Smart

Smart doo je novosadska firma koja se bavi pružanjem kompletnih IT usluga, od IT rešenja do IT edukacije.