ePlaneta

AMD-ove kartice FirePro dobile rekordan broj sertifikata na SIGGRAPH-u

PCPress.rs ImageAMD je na SIGGRAPH-u 2010, koji se ovih dana održava u Los Anđelesu, objavio da su vodeći nezavisni softverski proizvođači sertifikovali njegove profesionalne grafičke kartice ATI FirePro poslednje generacije za 47 aplikacija. Takođe, očekuje se da će novi beta driveri doneti značajna poboljšanja performansi u popularnim CAD aplikacijama i aplikacijama za kreiranje digitalnog sadržaja (DCC). Na prezentaciji će krajnjim kupcima biti omogućeno da isprobaju profesionalna grafička rešenja ATI FirePro najnovije generacije. Demosnstracija će prikazati izuzetno velik ekosistem kupaca i softverskih partnera, i njihove radove na super realističnom prikazu, radnoj produktivnosti i aplikacijonim performansama.
“AMD je posvećen isporučivanju vrhunskih performansi grafičkih rešenja ATI FirePro,” kaže Dženet Matsuda, viši direktor AMD-ove Profesionalne Grafike. “Na primer, naši najnoviji drajveri za ATI FirePro, u odnosu na prethodnu generaciju, donose poboljšanje performansi i do 81 procenata. Za manje od četiri meseca, od kako je dostupna sadašnja generacija ATI FirePro grafike, podržano je blizu 50 aplikacja.”
Novi drajveri za poslednju generaciju ATI FirePro grafike će, u poređenju sa prethodnim drajverima, korisnicima doneti začajno poboljšanje performansi u benčmark testu LightWave 3D SPECviewperf 11, tako da će ATI FirePro V3800 postići čak za 62 procenta bolje performanse, a ATI FirePro V8800 čak i do 81 procenat. Više informacija o pomenutim rezultatima testiranja možete naći na novom AMD-ovom blogu.

Pročitajte i:  AMD ostvaruje značajne dobitke u segmentu desktop CPU-a u odnosu na Intel u prvom kvartalu 

Sertifikovanje aplikacija za ATI FirePro hardvera od strane izdavača garantuje profesionalcimada će te aplikakacije pouzdano raditi. AMD-ova  grafika ATI FirePro, uključujući FirePro V3800, V4800, V5800, V7800, V8800 i M7820, sertifikovana je za rad sa 47 partnerskih aplikacija, od strane komanija ANSYS, Autodesk, Dassault Systèmes, Luxology, PTC, Side Effects, Siemens PLM i drugih. Više informacija o najnovijim sertifikatima ISV-ova možete naći ovde.

Dodatni resursi:
• Za vise detalja o AMD-ovojprezentaciji na SIGGRAPH 2010, Uključujući i aktivnosti kupaca i partnera, molimo vas posetite Command Your Creations
• AMD @ Work blog post, naša posvećenost ATI FirePro performansama
• Dodatne informacije o ATI FirePro profesionalnoj graficimogu se pronaći na http://www.amd.com/firepro
• Da bi ste bili regularno obaveštavani o ATI FirePro, molimo vas pratite nas na Twitter-u @ATIFirePro.

Izvor: AMD

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,