Android Pay za korisnike MasterCard kartica

Google je predstavio uslugu Android Pay koja će korisnicima kreditnih, debitnih, pripejd i biznis kartica omogućiti korišćenje pametnih telefona sa Android operativnim sistemom za svakodnevna plaćanja kako u radnjama, tako i iz Android aplikacija. Ova novina pruža korisnicima MasterCard kartica više opcija za plaćanje putem mobilnih uređaja.

MasterCard Bank of America Android Pay

Korisnici Android uređaja će već ovog leta moći da koriste svoje MasterCard kreditne, debitne, pripejd i biznis kartice kroz Android Pay uslugu. Svaka kupovina obavljena tokenizovanom MasterCard kreditnom, debitnom, pripejd ili biznis karticom pružiće i korisnicima i trgovcima isti nivo sigurnosti, pogodnosti i garancija koji pružaju sve druge MasterCard transakcije. Pošto Android Pay usluga ne deli broj kartice sa trgovcem, korisnicima je omogućen dodatni nivo sigurnosti.

„Mobilna plaćanja su naša svakodnevica i postala su ključni faktor koji se uzima u obzir prilikom razvoja novih uređaja“, rekao je Ed Meklaflin, direktor Sektora za plaćanja u razvoju kompanije MasterCard. „MasterCard uslugom za digitalna plaćanja (MDES) i uslugom Android Pay korisnicima su na raspolaganju sigurnosni tokeni kojima mogu jednostavno obavljati plaćanja putem povezanih uređaja. Inovacija koju danas predstavljamo korisnicima donosi dodatne opcije za plaćanje i još više proširuje prisutnost mobilnih plaćanja“.

„Mobilna plaćanja se nalaze visoko na listi prioriteta kompanije Google i zato sarađujemo sa velikim platnim mrežama kao što je kompanija MasterCard kako bismo pružili besprekorno iskustvo plaćanja na širokom rasponu pametnih telefona i u velikom broju radnji. Android Pay usluga doneće korisnicima više jednostavnosti, sigurnosti i izbora prilikom plaćanja putem Android telefona“, rekao je Pali Bat, direktor Sektora za upravljanje proizvodima u kompaniji Google.

Pročitajte i:  Google testira novi izgled donje trake za pretragu

Android Pay usluga će postati dostupna korisnicima Android uređaja u Sjedinjenim Američkim Državama tokom predstojećih meseci.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,