BIZIT plus

Aplikacija za slanje poruka samom sebi

Retko ko ne poželi da s vremena na vreme može da pošalje poruku samom sebi. Ta bi mogućnost pomogla u opštoj organizaciji života. Jedna aplikacija taj san pretvara u stvarnost.

PCPress.rs Image

Ljudska bića su stalno u potrazi za novim načinima da sačuvaju informacije, a kako bi brzo mogla da se  podsete onoga što su zaboravila. Ako bi nam bilo dozvoljeno da poruke šaljemo u sopstvene sandučiće, stvari bi bile mnogo lakše. Neki to već rade na aplikacijama kao što su WhatsApp i Instagram, a nova Qept stvari dodatno olakšava.

iOS aplikacija je lansirana u avgustu, a korisnicima omogućava da hvataju beleške i beleže ideje baš kao da šalju poruke samima sebi. Razlikuje se od drugih aplikacija za beleženje stvari, jer se zapisano čita kao što se čitaju obične poruke – sve izgleda kao lanac korisnih informacija.

PCPress.rs Image

Čim ima nešto da zabeleži, korisnik tekst može da unese u polje koje je za to namenjeno, a na kraju je dovoljno da pritisne „Send“. Poruke mogu da se filtriraju po temama, a tu su i različite opcije, na primer ona koja omogućava pravljenje raznoraznih spiskova. Sve zapisano može da se pročita kada se klikne na Home taster.

Pročitajte i:  WhatsApp donosi novo ažuriranje u vezi pinovanja poruka 

Bilo bi dobro da se nešto slično pojavi i na Android uređajima, budući da se čini da su Qept poruke preglednije od podsetnika koje se čuvaju u standardnim aplikacijama za hvatanje beleški.

Izvor: Mashable

Facebook komentari: