BIZIT plus

Aplikacije koje pomažu roditeljima

Novorođenče u domu je nešto što korenito menja dotadašnji život i stare navike. Zato roditelji traže pomoć gde god je mogu naći, a moderne tehnologije i pametni telefoni umnogome mogu pripomoći, barem u prikupljanju i čuvanju podataka. Mi vam predlažemo šest vrlo praktičnih aplikacija.

My Kid’s Health 

Ova aplikacija bi roditeljima bila kao lični zdravstveni karton jednog deteta. Putem ove aplikacije roditelji bi jednim klikom imali celokupnu zdravstvenu datoteku – od krvne grupe, visina, težina, napredak u kilaži, alergija, povreda deteta, preko tehničkih informacija – raspored vakcinacije, zakazanih lekarskih pregleda i mnogih drugih informacija. Može biti izuzetno korisna  za roditelje koji imaju više dece, a zaista malo vremena.

My kids health

Baby Monitor 3G

Ima puno aplikacija na tržištu koje imaju za cilj da roditelja povežu sa bebom u suprotnim prostorijama, ali ova je razlikuje od ostalih jer je funkionalna i na 3G mreži, neophodno je samo upariti dva uređaja – jedan staviti u bebinu sobu, a drugi poneti sa sobom.

hb

Baby Pack & Go

Pročitajte i:  Brave internet pregledač dobija AI asistenta za Android

Vrlo praktična aplikacija koja pomaže roditeljima u pokretu. Da ne biste stalno razmišljali i svojeručno pravili spisak, ova aplikacija će umesto vas razmišljati o esencijalnim stvarima za bebe, a na vama je samo da štiklirate sve sa spiska.

screen320x480

Milk Maid

Jedna izuzetna i veoma praktična aplikacija za nove mame koje ne mogu da doje svoje bebe. Pomoću ove aplikacije vodićete računa kada ste zadnji put ispumpali mleko, lako ćete izračunati koliko je vašoj bebi mleka potrebno i militražu, i koji je upotrebni rok ispumpanog mleka.

Screen-shot-2013-09-24-at-6.37.33-PM

White Noise Baby

Vaša beba ima problem da sama utone u san i navikla je na zvuke okoline? Aplikacija u kojoj možete pronaći bilo koji zvuk, od zvuka automobila do zvuka usisivača. Vaše je da podesite vrstu zvuka koji će se čuti u pozadini dok vaše dete tone u san.

unnamed

Baby Shusher

Ako vaše dete ne reaguje na usisivač ili drugi neobičan zvuk već na zvuk vašeg glasa, možete snimiti svoje šuškanje koje će po potrebi nadjačavati bebin plač i automatski se stišavati kako se stišava i intenzitet bebinog plakanja.

Pročitajte i:  Besplatna iPhone aplikacija prati supermasivnu crnu rupu

800AE7AC-3F48-49F2-B434-3103042F3F8BAutorka: Branislava Jovanović

Facebook komentari: