Aplikacije za vlasnike kućnih ljubimaca

Život se neprimetno menja, pa ni držanje kućnih ljubimaca nije što je nekad bilo. S razvojem tehnologije razvijaju se i različita pomagala koja pojednostavljuju život, pa je sasvim logično da su se u međuvremenu pojavile i aplikacije koje brinu o kućnim ljubimcima.

PCPress.rs Image

DoggyDatez

Tokom godina su se pojavljivale i nestajale razne aplikacije, a među zanimljivijima je DoggyDatez. Kako samo ime ukazuje, radilo se o aplikaciji koja je funkcionisala poput dejting aplikacija za ljude, pa su vlasnici mogli da pronađu druge vlasnike i njihove ljubimce koji žive u blizini, a kako bi im šetnja bila zabavnija. Pseća društvena mreža nažalost više ne funkcioniše, ali bi mogla da posluži kao zabavna ideja za neke buduće projekte.

Whistle Pet Tracker

Jedan od najvećih strahova svakog vlasnika je da će mu se ljubimac izgubiti. Whistle je tu da uđe u trag životinjama koje vole da odlutaju, a funkcioniše tako što se aplikacija povezuje sa trakerom u ogrlici, nakon čega se dobija lokacija na kojoj se pas nalazi.

PCPress.rs Image

Cat Alone

Zanimljiva aplikacija ima šest opcija uz pomoć kojih mačka može da se zabavi, a svaka je uparena sa odgovarajućim zvukovima koji privlače pažnju životinje.

MyPet Reminders

Ova aplikacija služi kao podsetnik za pseće, mačje, te druge životinjske obaveze, pa vlasnike podseća na različite obaveze – od davanja leka do termina za odlazak kod veterinara.

Dog Clicker Training

Aplikacija za treniranje pasa funkcioniše po modelu nagrađivanja poželjnog ponašanja, što je korisno, posebno u gradskim uslovima gde je prostor ograničen, a strpljenje građana nestabilno.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: