ePlaneta

Apple Arcade dobija 20 novih igara

Apple je uvećao biblioteku Apple Arcade igara sa još 20 novih i klasičnih naslova. Među dodacima je i ekskluzivna zajednička igra Teenage Mutant Ninja Turtles.

Apple Arcade

Apple Arcade trenutno ima više od 200 naslova

Ovo je roguelike igra, tako da će biti drugačije svaki put kada igrate. Moći ćete da kombinujete napade kornjača sa raznim pojačanjima i dobijete pomoć od prijatelja kao što su April O’Neil i Casey Jones. Vredi napomenuti da je TMNT: Shredder’s Revenge dostupan i na mobilnom uređaju, iako će vam trebati Netflix pretplata da biste ga igrali na iOS-u ili Android-u.

Apple je dodao nekoliko Disney-jevih naslova u Arcade, uključujući Disney SpellStruck u stilu Words With Friends, kreator knjige 3D nalepnica Disney Coloring World+ i slagalicu sa tri meča Disney Getaway Blast+. Na drugim mestima, Apple Arcade pretplatnici sada imaju pristup 4K verziji Temple Run-a, Snake.io-u bez oglasa i Farming Simulator 20.

Na Apple Arcade-u postoji više od 200 igara. Uprkos tome, ovo označava značajno proširenje biblioteke. U međuvremenu, Netflix je nedavno rekao da planira da doda još 40 naslova u svoj katalog mobilnih igara ove godine, uključujući Oxenfree II: Lost Signals.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: