BIZIT plus

Valve objavio poboljšanje Search funkcije

Počevši od danas, trebalo bi da bude lakše pronaći ono što tražite na Steam-u. Kada unesete nešto u glavno polje za pretragu u web prodavnici Steam ili u aplikacijama za desktop ili mobilne uređaje, predlozi će uključivati oznake, programere, izdavače i franšize ako se čini da postoji dobro podudaranje.

PCPress.rs Image

Valve olakšava korisnicima pristup stranicama

Na primer, ukucajte „Sony“ i možda ćete među predlozima videti stranicu izdavača PlayStation Studios. Ako želite da vidite sve igre Final Fantasy ili Star Wars na Steam-u, trebalo bi da budete u mogućnosti da brže pristupite tim stranicama franšize sa panela za pretragu.

Valve je predstavio još jedno zgodno ažuriranje za pretragu, koje bi sada trebalo da više oprašta greške u kucanju. To bi trebalo da bude korisno ako tražite igru, ali ne možete da se setite kako da je napišete ili jednostavno pogrešno unesete reč.

Sony i Microsoft su takođe nedavno napravili korisna ažuriranja svojih izloga igara. Xbox-ova PC aplikacija sada vam omogućava da tražite igre na osnovu funkcija pristupačnosti i procenjenog vremena igranja. Prošlog meseca, Sony je dodao oznake pristupačnosti za PS4 i PS5 igre u PlayStation Store-u.

Pročitajte i:  Pet novih igara na Steamu koje ste verovatno propustili 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,