Apple Music, TV i uređaji konačno dostupni na Windowsu

Apple Music, TV i uređaji su bili u previewu na Windowsu malo više od godinu dana.

PCPress.rs Image

Aplikacije su sada zvanično izašle iz previewa i dostupne su svima za korišćenje

Ako volite da koristite ove aplikacije zasnovane na Apple-u, ali ne želite stalno da prelazite između Windowsa i macOS-a, imamo dobre vesti za vas. Pomenute aplikacije sada izlaze iz previewa i dostupne su svima za preuzimanje odmah.

Apple aplikacije na Windowsu

Vest je objavio Rudy Huyn na X, koji radi kao glavni arhitekta za Microsoft Store. Rudy je objavio pravilno puštanje u rad Apple TV, Apple Music i Apple Devices u jednom postu, sa linkovima do unosa u Microsoft Store-u za svaku aplikaciju. Klikom na bilo koji od linkova na Windowsu automatski će se pokrenuti Microsoft Store na vašem uređaju kako biste mogli da ih preuzmete.

Ovo je fantastična vest ne samo za ljude koji koriste i Windows i macOS, već i za korisnike koji isključivo koriste Windows. Ako ste ikada želeli da vidite kako je na Apple strani stvari, sada možete isprobati njihove aplikacije i videti da li vam se više sviđaju. Uostalom, postoji mnogo razloga zašto neki ljudi gledaju samo emisije na Apple TV+, a sada ne morate da izdvajate novac za jedan od najboljih Mac-ova samo da biste videli zašto.

Izvor: Xda-developers

Facebook komentari:
Računari i Galaksija