ASEE: Kako upravljanje poslovnom dokumentacijom vodi u uspešnu digitalnu transformaciju

Elektronsko upravljanje poslovnom dokumentacijom predstavlja ključni element uspešne digitalne transformacije svake kompanije.

PCPress.rs Image

Od savremenog softverskog rešenja za kancelarijsko poslovanje ne očekuje se samo mogućnost prebacivanja dokumenata iz fizičkog u digitalni oblik, niti samo čuvanje u elektronskom arhivu, već čitav niz naprednih funkcionalnosti kojima upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima obrade ostvaruje pozitivne efekte na rezultate poslovanja.

Moderno i pouzdano softversko rešenje ASEE Business Correspondence ABC odgovara na sve ove zahteve i smanjuje rizike. ABC predstavlja paket poslovnih aplikacija na digitalnoj platformi, čije su osnovne prednosti izuzetna prilagodljivost potrebama i specifičnostima poslovanja svake kompanije i sektora u kompaniji, modularnost i mogućnost nadogradnje, regulatorna usaglašenost, kao i jednostavnost upotrebe.

Rešenje za rad na dokumentaciji – od početka do rezultata

Na putu potpune digitalizacije celog toka dokumentacije i njenog pravilnog arhiviranja, korisnici ABC softvera se često odlučuju za postupno uvođenje aplikacija. Implementacija u odabranom obimu znači da se na početku možete odlučiti za pojedine aplikacije i kasnije nadograđivati sistem. Za kompanije koje prate outsource modele, usluge softvera ABC se mogu koristiti i kroz cloud.

Na osnovu prioriteta koje same određuju, kompanijama je ponuđena mogućnost izbora aplikacija iz ABC softverskog paketa: ABC eOffice, ABC eArchive, ABC Infoboard, ABC eSign, ABC WebScan, ABC Invoice.

Pročitajte i:  Fortinet sajberzaštita za industrijske kontrolne sisteme

ABC eOffice se koristi za digitalizovanje kancelarijskog poslovanja i usavršavanje poslovnih procesa, od prijema dokumentacije u kompaniju gde se ona koja je u fizičkom obliku najpre digitalizuje uz pomoć ABC WebScan-a, preko obrade koju zaposleni mogu obavljati paralelno, do isporuke ili predaje arhivu.

ABC eSign omogućava digitalno potpisivanje dokumenata kvalifikovanim sertifikatom uz vremenski žig, u skladu sa zakonskom regulativom.

Osnovna uloga aplikacije ABC eArchive jeste da čuva materijale u određenim rokovima, a nakon toga ih uništava u skladu s regulativom, te uz kontrolu pristupa lako pruža uvid i informacije nanovo tražene u tekućem procesu obrade. Digitalno arhivsko poslovanje je praćeno pametnim pretragama radi brzog pristupa informacijama, kao i saznanja u kom dokumentu se nalaze neophodni podaci. Ključna prednost je u brzoj, većim delom automatizovanoj pripremi za reviziju ili izradi arhivske knjige „na klik”, a poslovanje je u skladu sa zakonskim obavezama.

ABC Infoboard obezbeđuje efikasnu komunikaciju među zaposlenima, razmenu pitanja i odgovora, pomoć u implementaciji standarda (kao što su oni ISO serije), kao i jednostavniju komunikaciju usled specifičnih okolnosti rada s terena ili od kuće.

Pročitajte i:  Kreiranje i vođenje obavezne elektronske arhive lako je i brzo uz ABC softver i ABC eArchive

Ukoliko je potrebna nadogradnja, stručni tim ASEE stoji na raspolaganju klijentima za izradu novih modula.

Budući da se za izmene koriste podešavanja (umesto programiranja), uz user-friendly interfejs korisnici mogu s lakoćom upotrebljavati ovaj softver u svakodnevnom radu, bilo s računara ili mobilnih uređaja.

Paketi u skladu s potrebama kompanije

ABC softver pogodan je za kompanije svih delatnosti kako za osnovno poslovanje, tako i za pojedinačne sektore, kao što su finansijsko, pravno ili odeljenje ljudskih resursa.

PCPress.rs Image

ABC softver je moguće brzo prilagođavati, zahvaljujući najsavremenijoj arhitekturi, bez obzira na to da li se radi o budućim promenama u poslovnim procesima i potrebama, novim elektronskim formatima ili novim propisima.

Uz ASEE kao jedinstven kontakt za konsultacije, uvođenje, razvoj i održavanje, kompanije kao rezultat imaju punu podršku i veće poslovne kapacitete za konkurentnost i inovativnost.

Kako do ABC softvera?

Za više informacija o ovom softverskom paketu preuzmite besplatni e-book.

Za poslovne konsultacije, možete se obratiti direktno proizvođaču na abc@asseco-see.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,