PC Press Studio

Asus Padfone u ponudi Vipa

Asus je nedavno u Milanu predstavio PadFone 2, a prva generacija ovog uređaja od sada je u ponudi Vipa.

PCPress.rs ImageRadi se o 4,3-inčnom smartfonu koji se ubacivanjem u kućište tableta pretvara u 10,1-inčni tablet na Androidu, a dodatkom tastature korisnici mogu da koriste sve mogućnosti rada na prenosivom računaru.

PadFone ima dvojezgarni Qualcomm Snapdragon procesor na 1,5GHz i 1GB RAM memorije.

ASUS DynamicDisplay tehnologija automatski prilagođava prikaz slike PadFonea kada je ubačen u Station i kod većine aplikacija pamti gde ste stali, da bi kasnije mogli nesmetano da nastavite korišcenje aplikacija na tabletu. Svi kontakti, slike, dokumenta i omiljene igre su na raspolaganju bez obzira da li se ASUS PadFone koristi kao telefon ili tablet.

Svaki uređaj ima sopstvenu bateriju pa se samim tim produžava vreme korišćenja bez punjenja dok je telefon uklopljen u tablet.

 U paketu se dobija i PadFone Stylus Headset  koja se može koristiti  i za obavljanje telefonskih razgovora dok se PadFone nalazi unutar Stationa. Tablet koristi 3G internet konekciju telefona.

Uz najjeftinije tarife PadFone je dostupan po ceni od 57.990 dinara za aktivaciju dok je uz veće pakete za aktivaciju potrebno izdvojiti 22.990 dinara.

Pročitajte i:  ASUS pomera granice sa svojim novim laptopovima

Detaljnije o cenama pogledajte na zvaničnom sajtu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,