ASUS predstavio Zenfone 11 Ultra, znamo cenu za Srbiju

ASUS je danas predstavio novi telefon iz svoje ponude – ASUS Zenfone 11 Ultra. Već na prvi pogled se primećuje najveća promena, jer je novi model primetno veći od dosadašnjih uređaja koji su izlazili pod Zenfone imenom.

PCPress.rs Image

Suštinski, glavni razlog za to je što je novi Ultra model baziran na gejming ROG Phone 8 telefonu. Uz veći ekran, Zenfone 11 Ultra donosi i razna druga poboljšanja, među kojima se ističu veća baterija, bolje kamere i unapređene AI funkcije.

Veliki ekran, velika baterija, AI funkcije

ASUS Zenfone 11 Ultra ima 6.78″ 144 Hz AMOLED ekran, koji je oivičen tankim okvirom, a pokreće ga Snapdragon 8 Gen 3 platforma. Zahvaljujući velikoj bateriji kapaciteta 5500 mAh i efikasnosti Snapdragon procesora, novi Zenfone se odlikuje odličnom autonomijom rada.

Glavna odlika prethodnog Zenfona je bila kamera sa gimbal stabilizacijom po šest osa, koja je omogućava vrhunski video čak i kad se telefon trese, pa je lepa vest da je ista tehnologija primenjena i na 50 MP kameri novog modela, uz dodatna poboljšanja.

Pročitajte i:  Tecno Spark 20 Pro+: Lagani odskok

Očekivano, Zenfone 11 Ultra obiluje naprednim AI mogućnostima, među kojima se ističu trenutna konverzija govora u tekst, kao i prevođenje na jezik po izboru korisnika. Prevod se zatim pretvara u glasovnu komunikaciju, omogućavajući lakše sporazumevanje među ljudima koji govore različite jezike.

Cena i dostupnost

Zenfone 11 Ultra će biti dostupan u četiri boje: Skyline Blue, Eternal Black, Misty Grey i Desert Sand. Na našem tržištu se očekuje početkom aprila, po ceni od 128.490 dinara (u pretprodaji 122.990 dinara), za model sa 16 GB/512 GB, a prve količine će biti u plavoj boji.

Facebook komentari: