Računari i Galaksija

Autorizovane Cisco obuke

Brz razvoj telekomunikacija, sve zahtevnija IT okruženja i sve veći broj stručnih lica, predstavljaju izazov svakom pojedincu za pronalaženje adekvatnog i željenog zaposlenja. Jedini pravi način jeste stalno usavršavanje.

PCPress.rs ImageCisco je zato razvio sveobuhvatan sistem edukacije sa ciljem sticanja potrebnih znanja i priznatih sertifikata.

Sa statusom Cisco Learning Partner Associate (CLPA), COM-4T poslednjih godina pruža mogućnost pohađanja Cisco autorizovanih obuka, od početnog do ekspertskog nivoa, u cilju efikasnijeg i boljeg korišćenja informacionih i komunikacionih sistema zasnovanih na Cisco tehnologijama i proizvodima.

Obuka se realizuje u saradnji sa kompanijom ICDD, vodećim svetskim Cisco Learning Solution partnerom i liderom u specijalističkoj IT edukaciji i organizovanju IT treninga i obuka. Uz sertifikovane Cisco Systems instruktore (CCSI) obezbeđeni su zvanični materijali (knjige, priručnici, softverski alati) i rad na opremi (lokalna i udaljena laboratorija).

Dugogodišnje iskustvo u radu sa Cisco tehnologijama i proizvodima i sistematičan pristup koji poseduju COM-4T CCSI predavači, obezbeđuju uspešno razumevanje i polaganje datih kurseva.

U skladu sa Cisco sistematizacijom obuka i sertifikacija, COM-4T obaveštava da počinju prijave za pripremne obuke za sticanje CCNA i CCNP sertifikata i to:

  • Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND1)
  • Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 (ICND2)
  • Implementing Cisco IP Routing (ROUTE)
  • Implementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH)
  • Troubleshooting and Maintaining Cisco IP Networks (TSHOOT)
Pročitajte i:  Cisco otpušta hiljade zaposlenih

Sva dodatna pojašnjenja u vezi obuka možete dobiti putem elektronske pošte na obuke@com-4t.rs gde možete i da se prijavite za iste.

Izvor: COM-4T 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,