BIZIT plus

Besplatna NLP radionica

U nizu besplatno organizovanih radionica, Smart d.o.o. vas poziva na

PRVU BESPLATNU NLP RADIONICU

koju organizujemo u saradnji sa NLP centrom iz Beograda. Radionica od 3 sata je planirana za 01. jul 2010 god. sa početkom u 18:00h u prostorijama kompanije Smart d.o.o. na Trgu Mladenaca 5,  Novi Sad.

Na nivou svakodnevne komunikacije NLP je alat za prilagođavanje komunikacije sagovorniku tako da poruka bude prenesena onako kako vi to želite. Na nivou poslovne komunikacije NLP nudi metode za prepoznavanje načina motivacije zaposlenih. NLP alati mogu da doprinesu brzom i efikasnom profesionalnom i ličnom razvoju.

NLP je fokusiran na oblasti komunikacije, postizanja profesionalnih i životnih ciljeva, rukovođenja promenama, vršenje uticaja kao i na efektivnu upotrebu jezičkih obrazaca.

Veštine i procesi koje se obrađuju na treningu mogu vam pomoći da prepoznate šta motiviše ljude oko vas i kako da na najbolji način prenesete poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj treninga primena NLP alata u poslovnom okruženju, jedan od rezultata koje možete očekivati je i postizanje većeg stepena saglasnosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima.

Trening je namenjen:

  • Manadžerima, prodavcima ili profesionalcima koji žele da usavrše svoje komunikacione veštine
  • Trenerima ili koučima koji žele da pronađu tehnike i strategije neophodne za ubrzano učenje i promenu neproduktivnog ponašanja u konstruktivno i produktivno
  • Osobama koje žele da budu uspešnije i koje permanentno poboljšavaju profesionalnu efikasnost.

Trener ove besplatne NLP radionice je gdin Predrag Jovanović, NLP Master Trener, Eriksonov profesionalni kouč i trener i Wingwave® kouč – oblasti ekspertize: koučing, B2B prodaja i NLP.

Po osnovnom obrazovanju Predrag Jovanović je diplomirani inženjer elektrotehnike, a njegovo profesionalno radno iskustvo vezano je za prodaju, menadžment prodaje, organizacioni i lični razvoj. Bio je Area Sales Manager japanske kompanije Omron Electronic Components za područje Jugoistočne Evrope, kao i predstavnik prodaje američke kompanije Arrow Electronics za područje SiCG. Danas je vlasnik agencije NLP Centar koja se bavi profesionalnim treninzima i koučing programima u oblastima organizacionog i ličnog razvoja.

Trenersku edukaciju i znanja iz oblasti koučinga, prodaje i NLP-a sticao je na obukama širom sveta (Vancouver, Bratislava, Rio De Janeiro, Hamburg, Milano…). Sertifikovani je trener i kouč od strane sledećih međunarodnih asocijacija i obrazovnih institucija:

  • Erickson Professional Coach – Erickson College International, Vancouver, Canada
  • Coaching Team Thinking and Team Innovation – Erickson College International
  • Wingwave Coach – Besser-Siegmund Institut, Hamburg, Germany
  • NLP Master Trainer – International Association of NLP Institutes (IN-NLP)
  • International NLP Trainer – Deutsche Verband für NLP (DV-NLP)
  • Certified Trainer Associate – Society of NLP – Santa Cruz, USA

Trener je koučing programa "The Art and Science of Coaching", Eriksonovog koledža iz Vankuvera. Trenutno je na doktorskim studijama iz oblasti koučinga. Predragove oblasti ekspertize su organizacioni i lični razvoj, kao i biznis koučing.

Broj mesta je ograničen te je rezervacija mesta obavezna.

Ukoliko želite da prisustvujete radionici molimo vas da nas što pre kontaktirate e-mailom na prodaja@smart.rs ili telefonom 021/ 47-28-200 kako bi ste rezervisali svoje mesto.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija

Snezana Smart

Smart doo je novosadska firma koja se bavi pružanjem kompletnih IT usluga, od IT rešenja do IT edukacije.