Besplatne igre: Poker i borbe u svemiru

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to Breathedge i Poker Club. Zainteresovani će moći da ih besplatno preuzmu sve do 4. maja, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Breathedge je prepun svemirskih brodova, a tu je i jedno pile. Igrač se probija kroz neistražena prostranstva zajedno s pernatim pomoćnikom, a kokoška je besmrtna, što je naročito korisno. Sve počinje kad se kosmički brod pokvari pod misterioznim okolnostima, a taj sudar je tek prvi korak na putu kroz uzbudljivu igru.

Jasno je šta se dešava u igri Poker Club, budući da je ceo opis stao u naziv. Namenjena je starijima od 18 godina, budući da je kockanje ozbiljna stvar. Ovo je ipak samo simulacija, odlična za one koje poker zabavlja, a tako da ne gube ništa.

Ljubitelji svemirskih brodova i živine, ali i oni koji vole kartaške igre, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju nezaboravno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre potpuno besplatne – Breathedge inače košta oko 23 evra, a Poker Club oko 18 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  The Big Con: Epic poklanja igru koja je sve oduševila
SBB

Tagovi: , ,