Besplatne online prodavnice za sve trgovce u Srbiji

Svesni činjenice da je, zbog epidemije koronavirusa (COVID-19) i uvođenja vanrednog stanja, veliki broj srpskih firmi primoran da privremeno zatvori svoje prodajne objekte što će dovesti do pada prometa i velikih gubitaka za privredu Srbije, kompanija Shopen je odlučila da izađe u susret srpskim trgovcima i omogući im kreiranje internet prodavnica i korišćenje eCommerce servisa potpuno besplatno.

PCPress.rs Image

Aktuelna epidemija utiče na sve nas, naše porodice, firme i klijente, celokupno društvo, stoga kompanija Shopen želi da učini sve što je u njihovoj moći da pomognemo u rešavanju barem dela nastalih problema. Izolacija, rad od kuće i zatvaranje prodajnih objekata utiče na navike i ponašanje kupaca koji se sada, više nego ikada, okreću online kupovini.

Trenutno se najviše kupuju namirnice, hrana i sredstva za higijenu. S obzirom na predviđanja da vanredno stanje neće trajati kratko, kupci će početi da kupuju i druge proizvode online. Potrebno je da trgovci budu spremni za to.

Besplatan Shopen Pro servis u narednih 110 dana

Kako bi pomogli privredu Srbije i omogućili svakom trgovcu pokretanje online prodavnice i uključivanje u proces internet trgovine, odlučili su da svim zainteresovanim privrednicima ponude Shopen Pro servis potpuno besplatno u narednih 110 dana, odnosno do 01.07.2020. Svi zainteresovani trgovci prilikom registracije prodavnice treba da unesu promo kod “SrbijaOnline” i automatski će im biti aktiviran Shopen Pro servis. Promo kod važi za sve trgovce koji registruju svoju online prodavnicu do 20.05.2020.

Pročitajte i:  Temu se suočava sa strožijim pravilima EU

Ukoliko ste trgovac i želite da pokrenete svoju online prodavnicu kliknite na ovaj link za registraciju. Ukoliko niste trgovac, a poznajete nekoga ko jeste i znate da mu je potrebna online prodavnica, podelite ovaj članak sa njim. Primere Shopen online prodavnica možete videti na ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,