Besplatne Ubisoft igre za Google Stadia servis

Još u oktobru, Google Stadia je uvela besplatne probne verzije sa svojom igrom Hello Engineer. Dok usluga omogućava korisnicima da traže bilo koju igru koju žele u Stadia Pro biblioteci uz pretplatu od 10 USD mesečno, besplatni korisnici obično ne mogu prvo da isprobaju naslov pre kupovine.

Besplatne Ubisoft igre za Google Stadia servis

Riders Republic moći će besplatno da se testira u toku 2h

Stadia od sada daje besplatnim korisnicima mogućnost da zaigraju još dve igre pre nego što moraju da ih kupe. Jedna od tih igara je Control: Ultimate Edition, koja je nedavno izašla za platformu. Ultimate Edition sadrži jezgro Control igre, zajedno sa proširenjima koja su objavljena za nju. Kao i Hello Engineer, igrači će moći da ga testiraju 30 minuta pre nego što se odluče da li da plate 40 dolara za kopiju.

Druga igra je Ubisoft-ova nedavno objavljena Riders Republic, masovna sportska igra za više igrača, gde se timovi mogu međusobno boriti na biciklima, skijama, snoubordima i u letećim odelima. Igrači će imati priliku da ga isprobaju dva sata umesto samo 30 minuta. Osim toga, Riders Republic nije jeftin i košta 60 dolara. Uz dodatak ove dve igre, verovatno možemo očekivati da će Google u budućnosti učiniti dostupnim više naslova za besplatnu probnu verziju.

Pročitajte i:  Sledeći Ubisoft Forward biće održan 10. juna

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,