Računari i Galaksija

Beta verzija Overwatch 2 PvP stiže 26. aprila

Blizzard Entertainment je konačno objavio konkretan datum lansiranja za Overwatch 2 PvP beta verziju na PC-u. 

PCPress.rs Image

Doomfist dobija novu ulogu

Kompanija je ranije otkrila da će beta za PvP režim biti objavljen krajem aprila. Sada je taj datum 26 april. Pored bitke PvP Overwatch PvP je 6 na 6, beta takođe dolazi sa četiri sveže mape, novim Push režimom i redizajniranim herojima. Jedan od tih heroja dobija više od obične nadogradnje statistike/sposobnosti ili promene modela.

Pre nekoliko dana, Blizzard je objavio snimak ekrana igre koji prikazuje Doomfist-a kao tenk. Iako je slika od tada obrisana, kompanija je na kraju potvrdila da lik menja ulogu u tenk od oštećenog heroja.

Blizzard testira promenu uloge za Doomfist-a od prošle godine, otkrio je glavni dizajner Geoff Goodman u oktobru. Tada je Goodman objasnio da je komplet lika „pun efekata kontrole gomile i mobilnosti“ i da ga to čini teškim za podešavanje i balansiranje kao heroja za Overwatch 2.

On će moći da zadrži ta svojstva kao tenk, međutim očigledno će izgubiti malo na osobini izazivanja štete i dobiti neke odbrambene poene. U Overwatch-u 2, timovi mogu imati samo jedan tenk, tako da bi izbor igrača mogao biti ključ za njihovu pobedu.

Pročitajte i:  Blizzard se slaže da se Sezona 3 Diablo IV "može poboljšati"

Igrači se sada mogu prijaviti da bi dobili pristup Owervatch 2 PvP beta verziji na zvaničnom sajtu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,